Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Vizsgálatot kér a Videoton a diósgyőri meccs miatt

2013.04.08. 17:46

Az OTP Bank Ligában szereplő Videoton kivizsgálást kér a Magyar Labdarúgó Szövetségtől (MLSZ), miután egyes tudósítások szerint a Diósgyőr elleni szombati bajnokin Szabó Zsolt játékvezető fojtogatta Juhász Rolandot, a csapat válogatott védőjét.

"Klubunk úgy döntött, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetségtől a történtek kivizsgálását kéri - olvasható a Videoton honlapján. - Erről a keddi nap folyamán hivatalosan is tájékoztatjuk a szövetséget. A történtek tisztázását az MLSZ-től várjuk, ezért a sajtón keresztüli csatározások elkerülése érdekében ezzel a témával kapcsolatban jelenleg nem kívánunk nyilatkozni a médiumok képviselőinek."

A Nemzeti Sportban hétfői számában a 2-1-es diósgyőri sikerrel végződött összecsapás tudósításában írt arról, hogy "mérkőzés végén elszabadultak az indulatok, olyannyira, hogy Szabó Zsolt játékvezető Juhász Rolandot fojtogatta".