Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Brazília 2-2-t játszott Chilével

2013.04.25. 10:41

A brazil labdarúgó-válogatott hazai pályán 2-2-t játszott a chilei csapattal a Belo Horizontéban rendezett barátságos mérkőzésén.

Luiz Felipe Scolari szövetségi kapitány csak a Brazíliában játszó futballistákra számított, ám a csapatot így is olyan sztárok alkották mint Neymar, Ronaldinho vagy Pato. A vendégek szereztek vezetést, majd Rever és Neymar góljaival a brazilok fordítottak, végül Chile Eduardo Vargas találatával egyenlíteni tudott.

A mérkőzés az első tesztje volt a nyári Konföderációs Kupa és a jövő évi világbajnokság néhány mérkőzésének is otthont adó, új Mineirao Stadionnak. A debütálás nem sikerült a legjobban, az aréna körül hatalmas dugók alakultak ki a meccs előtt, a szurkolók beléptetése csak nagyon lassan és nehézkesen zajlott.