Auguszta
-3 °C
2 °C

Varga nem játszhat a magyar-észt vb-selejtezőn

2013.09.09. 21:10

Varga József, a magyar labdarúgó-válogatott középpályása biztosan nem léphet pályára kedden az észtek elleni világbajnoki selejtezőn a Puskás Ferenc Stadionban. A magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint a hétfő esti edzést követően dőlt el, hogy a Middlesbrough futballistája nem lehet ott az összecsapáson.

A szakmai stáb a tréning előtt kielemezte a játékosokkal a vendégek játékát, az edzésen már észt-specifikus gyakorlatokat is végrehajtottak a játékosok. Az edzés második felében, a kétkapus játék során a holnapra tervezett kezdőcsapat is kezdett kirajzolódni, a szakmai stáb a jelek szerint nemcsak a hiányzó Varga és Korcsmár Zsolt helyén változtat az összeállításon, hanem más poszton is várható csere a csapatban.

Ezzel kapcsolatban Egervári Sándor már a mai sajtótájékoztatón is elmondta, hogy olyan futballistákra van szüksége, akik mentálisan tökéletesen rá tudnak hangolódni az észtek elleni találkozóra.

A várható kezdőcsapat (az MTI szerint): Bogdán Ádám - Kádár Tamás, Vanczák Vilmos, Lipták Zoltán, Laczkó Zsolt - Lovrencsics Gergő, Hajnal Tamás, Elek Ákos, Dzsudzsák Balázs - Szabics Imre, Szalai Ádám