Valér
4 °C
8 °C

Három vesztes meccs után ismét nyert a Pápa

2013.09.20. 21:22

A Pápa együttese 3-1-re nyert a Pécs vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga nyolcadik fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

A Pápa három vesztes találkozót követően szerezte meg újra a három pontot, míg a Pécs ugyanennyi győztes találkozó után kapott ki.

OTP Bank Liga, 8. forduló:
PMFC-Matias - Lombard Pápa Termál FC 1-3 (1-2)
----------------------------------------------
Pécs, 2500 néző, v.: Vad II.
gólszerzők: Mohl (43., 11-esből), illetve Orosz (6.), Quintero (40., 65.)
kiállítva: Supic (75.)
sárga lap: Romic (38.), illetve Maksimovic (33.), Rodenbücher (43.), Mecinovic (66.), Szabó O. (80.)

Pécs:
-----
Gőcze - Fodor, Balogh B. (Nagy J., 80.), Romic, Mohl - Márkvárt, Frőhlich (Grumic, 56.), Szatmári L., Horváth A., Uzoma (Wittrédi, 62.) - Pölöskey P.

Pápa:
-----
Szűcs L. - Tóth G., Mecinovic, Supic, Szabó O. - Quintero (Németh M., 90.), Rodenbücher, Sekour, Maksimovic (Dóczi, 73.), Orosz (Kenesei, 66.) - Griffiths

Már a hatodik percben vezetést szerzett a vendégcsapat, ami kissé megzavarta a pécsi együttest. Ennek ellenére az első félidőben inkább a hazaiak akarata érvényesült, mégis a szünet előtt nem sokkal növelte előnyét a második nagy helyzetét is értékesítő Pápa. A hazaiaknak még a fordulás előtt sikerült szépíteniük, noha Mohl büntetőjét kis híján védte Szűcs.
A második játékrész elején több helyzetet is kidolgozott a Pécs, de Szűcs parádésan védett. A 65. percben egy óriási védelmi hibát követően a harmadik kapura tartó próbálkozásából a harmadik gólját is megszerezte a Pápa. 
Tíz perccel később Pölöskey a második büntetőjét harcolta ki, ráadásul az utolsó emberként szabálytalankodó Supicot kiállította a játékvezető. A 11-est a sértett azonban csúnyán fölé lőtte.