Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
16 °C
28 °C

A Real azt állítja, Bale 91 millióba került

2013.10.15. 14:47

Kilencvenegy millió euróba került Gareth Bale a Madridnak - utalt rá közvetve Florentino Pérez klubelnök, amikor kijelentette, ekkora összegű biztosítást kötöttek, ha a walesi tartósan játékképtelen lenne. A Intereconomia nevű spanyol televíziós csatornának nyilatkozva Pérez igennel felelt arra a kérdésre, hogy a Real valóban 91 millió eurót kapna-e, ha Bale hirtelen abbahagyná a futballt.

"Ez egy életbiztosítás, amelyben a balesetek is benne foglaltatnak. Bale biztosítása akkora összegről szól, amennyibe került" - fogalmazott, hozzátéve, hogy halálesetre, illetve hosszan tartó játékképtelenségre vonatkozik.

Mostanáig sem a Madrid, sem Bale korábbi klubja, a Tottenham nem közölte Bale vételárát. A spanyol sajtó 91 millióra becsülte, egyes angol lapok 101 millióról számoltak be, általánosan a 100 milliós vételár terjedt el. Ha Pérez kijelentése fedi a valóságot, továbbra is Cristiano Ronaldo a világ legdrágább játékosa, ő 94 millió euróért került 2009-ben a Manchester Unitedtől a Madridhoz. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek