Auguszta
-3 °C
2 °C

Döntetlen a Puskás Akadémia és a Kecskemét meccsén

2013.11.22. 21:20

A Puskás Akadémia csapata hazai környezetben 2-2-es döntetlent játszott a Kecskemét együttesével a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

Aktívan kezdett a kiesőzónából menekülő Puskás Akadémia, amely az első negyedóra végén Haraszti szabadrúgásgóljával megszerezte a vezetést. A Kecskemét csak néhány perccel később lett úrrá zavarán, a félidő végéig pedig kiegyenlített, de nem túl pergő ritmusú játék folyt a pályán.

A szünet után a vendégek fejben az öltözőben maradtak, az agilisan játszó Gallardo révén pedig növelte előnyét a hazai együttes. A Kecskemét a játékrész derekától egyre veszélyesebben futballozott, és a hajrá előtt szépített, sőt, négy perccel később Barry bombagóljával egyenlített is.  Az utolsó percekben már egyik fél sem tudott újítani, így igazságos döntetlennel zárult a találkozó, melyen a KTE örülhetett jobban a pontszerzésnek.

OTP Bank Liga, 15. forduló

Puskás Akadémia - Kecskeméti TE-Phoenix Mecano 2-2 (1-0)

Székesfehévár, 300 néző, v.: Solymosi

Gólszerzők: Haraszti (16.), Gallardo (46.), illetve Gréczi (76.), Barry (80.)

Sárga lap: Gallardo (24.), Vaszicsku (34.), illetve Vukasovic (36.), Nagy P. (90.)

Puskás Akadémia: Somodi - Margitics, Vaszicsku, Szekeres, Tamás - Fabio - Haraszti (U. Nikolic, 77.), Czvitkovics, Polonkai (Tischler, a szünetben), Gallardo - Lencse

Kecskemét: Antal - Póti (Mogyorósi, a szünetben), Karan, Varga R., Farkas A. - Vukasovic, Patvaros (Nagy P., 68.), Savic (Gréczi, a szünetben) - Balázs, Barry, Pekár

15%

Náray Tamás Zarah

4999 Ft
4250 Ft
15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft