Etelka, Aletta
-3 °C
1 °C

Döntetlen a KTE–DVTK meccs

2014.03.08. 16:11

Az esélyesebbnek tartott Diósgyőri VTK 1-1-es döntetlent játszott a Kecskeméti TE-Phoenix Mecano csapatának otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójának szombati első mérkőzésén. A hazaiak hat találkozó óta nem találtak legyőzőre, míg a vendégek sorozatban nyolcadik összecsapásukon nem tudtak nyerni.

Az első félidőben komoly fölényben volt a Diósgyőr, amely büntetőből vezetést is szerzett. A különbség azért nem nőtt a szünetre, mert Nikházi a kapufát találta el a 45. percben. A Kecskemét a cseréivel új lendületet kapott, és sikerült egyenlítenie. Nagy volt az iram, és mindkét együttes nyíltan, támadó felfogásban játszott. A hajrára emberelőnybe került a Kecskemét, miután Kádár egyből piros lapot kapott egy szabálytalanság után, de újabb gól már nem esett.

OTP Bank Liga, 19. forduló:

Kecskeméti TE-Phoenix Mecano - Diósgyőri VTK 1-1 (0-1)

Kecskemét, 2000 néző, v.: Németh Á.

Gólszerzők: Varga R. (63.), illetve Futács (16.- 11-esből)

Kiállítva: Kádár (86.)

Sárga lap: Póti (15.), Varga R. (58.), illetve Futács (53.), Elek Á. (82.)

Kecskemét: Poleksic - Póti, Karan, Varga R., Forró - Szalai D. (Simon A., a szünetben), Patvaros, Szécsi, Eninful, Gréczi (Nagy P., a szünetben) - Balázs Zs. (Pavicevic, 78.)

Diósgyőr: Rajic - Eperjesi, Vadász, Kádár, Gohér - Kostic, Nikházi (Bacsa, 58.), Elek Á. - Barczi (Augusto, 29.), Futács, Grumic (Gosztonyi, 74.)