Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Százezrekbe kerültek a megbotránkoztató rigmusok

2014.03.18. 19:56

Félmillió forintos büntetést kapott a Győri ETO FC a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságától, mert a Videoton elleni bajnokiján a szurkolói rasszista megnyilvánulásokat tettek, megbotránkoztató rigmusokat skandáltak, illetve pirotechnikai eszközöket használtak.

 Az MLSZ honlapjának keddi beszámolója szerint a rivális székesfehérvári klubot rendezői hiányosságok, illetve drukkerei megbotránkoztató rigmusai miatt 100 ezer forintra bírságolták.

A Ferencvárosnak ezúttal 300 ezer forintot kell fizetnie a Debrecen elleni rangadón tapasztalt rendezői hiányosságok, a szurkolók megbotránkoztató rigmusai, valamint pirotechnikai eszközök használata miatt. A DVSC hasonló okokból 150 ezer forintos bírságot kapott.

A Diósgyőr-Pápa mérkőzéssel kapcsolatban a hazaiakat rendezési hiányosságok, pirotechnikai eszközök használata és megbotránkoztató rigmusok bekiabálása miatt 100 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezték.

A Diósgyőr vezetőedzője, a lelátóra küldött Szivics Tomiszlav 200 ezer forintos pénzbüntetést kapott, míg a kiállított futballisták közül Rodenbücher Istvánnak (MTK) három, Paulo Viniciusnak (Videoton FC) két mérkőzést kell kihagynia.

A fegyelmi bizottság döntése értelmében a Kecskemét együttesét kizárták az átigazolásból mindaddig, amíg nem rendezi tartozását Bertus Lajos labdarúgóval szemben.