Szabina
-2 °C
15 °C

Az U19-es magyar-portugálra már minden jegy elfogyott

2014.07.17. 17:09

Szombaton négy mérkőzéssel indul a hazai rendezésű U19-es futball-Európa-bajnokság.

A négy helyszínen, nyolc csapat részvételével zajló korosztályos Eb az év legfontosabb hazai labdarúgó-eseménye, amelyen a magyar válogatott mellett Ausztria, Portugália, Izrael, Németország, Szerbia, Bulgária és Ukrajna vesz részt.

A Mészöly Géza vezette magyar válogatott célja a jövő évi U20-as világbajnokságra való kijutás, ehhez az első hatban, vagyis csoportjában az első háromban kell végeznie a csapatnak. A két négyes csoport első két-két helyezettje jut az elődöntőbe, melynek győztesei mérkőznek meg az aranyéremért július 31-én, a Szusza Ferenc Stadionban.

A magyar válogatott Ausztria fiataljai ellen kezdi meg szereplését szombaton 18.30-tól az újpesti Szusza Ferenc Stadionban, az A csoport másik mérkőzésén, a felcsúti Pancho Arénában Portugália és Izrael találkozik 18.00 órától. A B csoportban Ukrajna-Szerbia (Győr, ETO Park, 17.15) és Németország-Szerbia (Győr, ETO Park, 20.15) mérkőzéseket rendeznek az első játéknapon.

A magyar válogatott második csoportmérkőzésére, a portugálok elleni felcsúti meccsre elővételben elfogyott az összes belépőjegy, az osztrákok ellen nyitómeccsre és az izraeliek elleni, július 25-i meccsre még kaphatóak belépők a Szusza Ferenc Stadionba. Az Európa-bajnokságra szóló jegyeket interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, személyesen országszerte a Ticket Express partnerirodáiban lehet megvásárolni. A belépők 500 forintba kerülnek, de 10 fő esetén 200 forint, 50 fő esetén mindössze 100 forint a jegyár.

A szombati, Ausztria elleni nyitányon a Magyar Labdarúgó Szövetség több mint 6000 diáknak és utánpótlás-focistának biztosít lehetőséget a helyszínen való szurkolásra, ők 120 busszal érkeznek az ország minden tájáról Budapestre, és a Szusza-stadionban kialakított szurkolói zónában készülhetnek a mérkőzésre.

Az Európa-bajnokság himnuszát a Honeybeast zenekar jegyzi, a Hazai pálya című dalhoz készült klip a YouTube-on és az U19-es válogatott hivatalos Facebook-oldalán www.facebook.hu/u19hungary is megtekinthető. Ugyancsak a hivatalos Facebook-oldalon érhető el az Európa-bajnokság hivatalos tippjátéka, ahol értékes nyereményekért lehet tippelni a mérkőzések eredményeire.15%
3999 Ft
3400 Ft
15%
4995 Ft
4246 Ft