Auguszta
-3 °C
2 °C

Emberhátrányban nyert a Debrecen Pápán

2014.11.01. 20:07

A címvédő Debrecen, Kulcsár Tamás kiállítása miatt több mint egy félidőt emberhátrányban játszva is, 2-0-ra győzött Pápán az NB I.-ben. A vendégek ezzel négy bajnoki óta veretlenek.

Alacsony színvonalú első félidőt láthatott a közönség, melynek során inkább a Debrecen volt veszélyesebb, de helyzetei kimaradtak, ráadásul a játékrész végén Kulcsár Tamás ütésért piros lapot kapott, így emberhátrányba került, írja az MTI.

A kiállítás ellenére a DVSC maradt a kezdeményezőbb és vezetést is szerezett. Ezután még inkább visszaesett a tempó, mert a vendégeknek megfelelt az eredmény, az egész meccsen rendkívül passzívan futballozó hazaiak pedig nem tudtak ritmust váltani. A hajrában aztán a Debrecen egy újabb góllal végképp eldöntötte a három pont sorsát.

Lombard Pápa Termál FC - DVSC-TEVA 0-2 (0-0)

Pápa, 1500 néző, v.: Andó-Szabó

    gólszerzők: Brkovics (57.), Lázár P. (83.)

    piros lap: Kulcsár T. (42.)

    sárga lap: Frizoni (31.), Sluka (34.), Nagy T. (41.), Tóth G. (45.), Bogunovic (82.), illetve Varga J. (36.), Tisza (61.)

    Lombard Pápa Termál FC:

Szűcs - Tóth G. (Coroian, 59.), Csizmadia, Bogunovic, Frizoni (Faggyas, 69.) - Csilus, Nagy T., Zulevs, Sluka - Kenesei, Popin (Benkő, 74.)

    DVSC-TEVA:

Novakovic - Lázár P., Máté P., Brkovic, Korhut - Jovanovic (Vadnai, 88.), Varga J., Zsidai, Bódi (Mihelic, 90.) - Kulcsár T., Tisza (Bouadla, 77.)