Helén
9 °C
23 °C
Index - In English In English Eng

Eredmények

Karácsony Gergely

Ellenzéki Összefogás
50.86%

Tarlós István

FIDESZ-KDNP
44.1%

Vissza tud utazni Moszkvába a Pesten meglopott finn csatár

2014.11.17. 10:24

A CSZKA Moszkva sportigazgatója szerint gond nélkül vissza fog tudni térni csapatához Roman Eremenko, a finn labdarúgó-válogatott játékosa, akitől a múlt pénteki, magyarok elleni Európa-bajnoki selejtező előtt ellopták az útlevelét.

A 27 éves futballistától a mérkőzés előtti órákban ismeretlen tettesek nemcsak az útlevelét, hanem más személyes tárgyait, így a pénztárcáját és a táblagépét is eltulajdonították budapesti szállodai szobájából. A finn nemzeti csapat feljelentést tett az ügyben, írja az MTI.

Eremenko Oroszországban született, kettős állampolgár. A finnek Szlovákiában játszanak barátságos meccset kedden, a középpályásnak szombatig kellene visszatérnie a CSZKA-hoz.

Roman Babajev a Szportexpressz című lapnak azt mondta, az egyesület is igyekszik segíteni Eremenkónak a helyzet gyors megoldásában. "Időben meg fog érkezni hozzánk, ezzel nem lehet gond, a finn válogatott stábja és mi is megadunk neki ehhez minden segítséget" - nyilatkozta a moszkvai klub sportigazgatója.

A CSZKA szombaton az FK Krasznodar ellen játszik bajnokit idegenben, jövő kedden pedig az AS Romát fogadja Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen.