Árpád
-2 °C
3 °C

Balszerencse a dortmundi edzőtábor utolsó napján

2015.01.19. 14:04

Tovább sújtja a sérüléshullám a Borussia Dortmundot, ezúttal Sebastian Kehl és Kevin Großkreutz szenvedett sérülést. A Bundesliga 17. helyén szerénykedő, ám a Bajnokok Ligájában még érdekelt klub hétfői tájékoztatása szerint mindkét játékos a csapat spanyolországi edzőtáborozásának utolsó napján járt szerencsétlenül.

Großkreutz részleges bokaszalag-szakadást szenvedett, ám várhatóan nem kell hosszú időt kihagynia, Kehlnek pedig a válla sérült meg. Utóbbi esetében további vizsgálatokra van szükség annak érdekében, hogy megállapítsák, milyen a súlyos a probléma.

A legutóbbi két szezonban bajnoki ezüstérmes együttesnek a mostani idényben szinte állandóan rengeteg hiányzója van, Marco Reus hónapokig nem játszhatott, de hosszabb időt kellett már korábban kihagynia többek között Ilkay Gündogannak, Jakub Blaszczykowskinak, Szokratisz Papasztatopulosznak, Nuri Sahinnak és Marcel Schmelzernek is.

A Bundesliga a jövő héten folytatódik. A Dortmund a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében az olasz bajnok Juventusszal játszik. (MTI)