Adél
-1 °C
4 °C
Index - In English In English Eng

Harmadik meccsén is vesztett a női válogatott az Isztria-kupán

2015.03.09. 18:20

A másodikhoz hasonlóan a hétfői, harmadik összecsapásán is vereséget szenvedett a címvédő magyar női labdarúgó-válogatott a horvátországi Isztria Kupán, amelyen 12 nemzeti együttes vesz részt. Markó Edina szövetségi kapitány csapata ezúttal Szlovákiától kapott ki 3-1-re úgy, hogy Zágor Bernadett vezetést szerzett ugyan, de már a szlovákok már a szünetig beállították a későbbi végeredményt, írja az MTI.

„Az első két mérkőzés megviselte a társaságot, el is fogyott a keretünk az utolsó meccsre, csak két cserejátékost tudtunk bevetni a találkozón. Nem kezdtünk rosszul, de a gólunk után túlságosan megnyugodtunk, elhittük, hogy magabiztosan megnyerhetjük a mérkőzést, azonban egy nagyon jó szlovák csapat volt az ellenfelünk, amely kihasználta a fegyelmezetlenségeinket és a harmincadik percre eldöntötte a találkozót” - értékelt a magyar szakvezető.

A magyar csapat 1-1-et játszott az írek elleni nyitómeccsen és 1-0-ra alulmaradt Ausztriával szemben, ezzel a harmadik helyen végzett csoportjában, így a szerdai helyosztón a horvátokkal játszik.