Kitüntették a rasszizmus ellen harcoló Samuel Eto'ót

2015.03.10. 11:29

A rasszizmus elleni harcban mutatott aktivitásáért kitüntették Samuel Eto,o kameruni futballistát, írja az MTI. A jelenleg az olasz Sampdoriában játszó, 34 éves csatár tevékenységét a Tolerancia és Megbékélés Európai Tanácsa ismerte el a londoni Kensington Palotában.

A háromszoros Bajnokok Ligája-győztes Eto,o karrierje alatt többször volt célpontja rasszista szurkolói megnyilvánulásoknak, melyeket rendszerint nem hagyott szó nélkül.

A Barcelona játékosaként Zaragozában levonult a pályáról a hazai drukkerek majomhuhogása miatt, majd csapattársai biztatására tért csak vissza. Hasonló történt vele később az Internazionale futballistájaként Cagliariban is.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás