Jolán
7 °C
13 °C
Index - In English In English Eng

Cassano nehezen bírja futball nélkül

2015.03.31. 18:27

Nagyon hiányzik a futball Antonio Cassanónak, a Parmától januárban távozott korábbi olasz válogatott csatárnak. A futballistának jelenleg nincs csapata, és gy lapnak elmondta, kifejezetten rosszul éli meg a tétlenséget, írja az MTI. 

"Rosszul vagyok futball nélkül. Halálosan hiányzik a játék" - fogalmazott Cassano egy magazinnak adott interjúban, hozzátéve, hogy az öltözői hangulattól kezdve az edzéseken át minden hiányzik neki, de legfőképpen a meccsek okozta adrenalin.

A 39-szeres válogatott futballista a Chi című olasz lapnak azt is elárulta, hogy a jövőben, játékos pályafutása befejezése után sem akar elszakadni a sportágtól.

"Látom magam sportigazgatóként, olyan emberként, aki közvetlen kapcsolatban van a játékosokkal" - jegyezte meg a 32 éves csatár. - "Tudom, hogy engem nem tudnának átverni, mert én minden trükköt ismerek."

Cassano azt is elmondta, hogy karrierje legjobb periódusa az AS Románál töltött időszak volt, amikor Francesco Tottival játszhatott.

Az olasz válogatottal 2012-ben Európa-bajnoki ezüstérmet nyert sportoló karrierje Bariban kezdődött, ahol csodagyereknek tartották, és már 17 évesen bemutatkozhatott az olasz élvonalban. Később az AS Romában, majd a Real Madridban, a Sampdoriában, az AC Milanban és az Internazionaléban is szerepelt, általában nehéz természete miatt távozott a kluboktól.