Pandora, Gabriella
0 °C
3 °C
Index - In English In English Eng

Nem, esett gól Dunaújvárosban

2015.05.09. 16:39

A Dunaújváros gól nélküli döntetlent játszott a vendég Diósgyőrrel a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójának szombati első mérkőzésén.

OTP Bank Liga, 27. forduló:

Dunaújváros PASE – Diósgyőri VTK 0-0

Dunaújváros, 1917 néző, v.: Solymosi

sárga lap: Barczi (70.), Szalai V. (78.), Bacsa (87.), Csicsvári (89.)

Dunaújváros: Nagy G. - Villám, Vaskó (Farkas V., 83.), Szekeres A., Hidvégi - Böőr, Petneházi - Jakab, Nikházi (Brubjesic, 66.), Orosz M. (Thiago, 61.) - Eppel

DVTK: Antal - Okuka, Szalai V. (Csicsvári 83.), Németh M., Eperjesi - Grumic, Ho-Jung - Gosztonyi, Bognár I. (Bacsa 71.), Barczi - Griffiths (Takács T. 71.)

A találkozó elejétől kezdve a Dunaújváros birtokolta többet a labdát, az első félidőben több komoly helyzetet is kialakított a vendégkapu előtt, gólt viszont nem tudott elérni. A Diósgyőr játékában kevés elképzelés volt.

A fordulást követően kiegyenlítettebbé vált a mérkőzés, az iram azonban jelentősen visszaesett. A hajrához közeledve a hazai gárda ismét felpörgette a tempót, a slusszpoén Böőr Zoltáné lehetett volna, de a hosszabbításban elrontotta a ziccerét.

A döntetlen azt jelenti, hogy a Dunaújváros a bennmaradást illetően továbbra sincs biztonságban, két ponttal előzi meg a kieső helyen álló csapatokat. A DVTK az egy ponttal jelenleg továbbra is a hetedik.