Antal, Antónia
-6 °C
-2 °C

Sorozatban hetedszer nyert az Újpest

2015.05.30. 16:12

Az Újpest hazai pályán magabiztos győzelmet aratott a Kecskemét ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 30., utolsó fordulójának szombat kora délutáni mérkőzésén. A fővárosiak így sorozatban hetedik meccsükön nyertek, igaz, a következő idényre élvonalbeli licencet nem kapó, így az NB III.-ba szoruló kecskemétiek az első gól után már nem tanúsítottak érdemi ellenállást.

Az első félidőben a tempó és a játék színvonala sem volt magas. Az első félórában inkább az Újpest veszélyeztetett, s a játékrész hajrájához közeledve két perc alatt kétszer is a kapuba talált. A kecskemétiek teljesítményét látva úgy tűnt, ez a két gól el is döntötte az összecsapást.

A szünet után szinte semmit sem változott a játék képe, a hazaiak fölényben futballoztak, bár elvétve a vendégek is próbálkoztak támadások vezetésével. Az Újpest aztán a hajrában megadta a kegyelemdöfést, így magabiztosan és megérdemelten tartotta otthon a három pontot. (MTI)

OTP Bank Liga 30. (utolsó) forduló:

Újpest FC-Kecskeméti TE 3-0 (2-0)

Szusza Ferenc Stadion, 1765 néző, v: Berke

Gólszerzők: Ojo (34.), Andric (35.), Perovic (86.)

Sárga lap: Savic (59.)

Újpest: Balajcza (Banai, 49.) - Nego (Sankovic, 77.), Heris, Litauszki, Forró - Suljic, Hudák, Balogh B., Stanisavljevic, Andric - Ojo (Perovic, 61.)

Kecskemét: Tujvel - Szalai D., Skopljak, Gyagya (Eninful, a szünetben), Farkas A. - Szivacski, Patvaros, Savic (Selyem, 59.), Lévai (Gréczi, a szünetben) - Novák, Dudás D.