Géza
-11 °C
-4 °C
Curling
Percről Percre

László Csabát a felkészülés végén rúgták ki

2016.02.03. 10:11

Az MTK NB I.-es futballcspata hivatalos honlapján jelentette be, hogy szakított László Csabával, az eddigi vezetőedzővel. A klub megköszönte a szakember munkáját, és sok sikert kívánt neki az elkövetkezendő időszakra.

László Csaba, 2014 júliusától az MTK Budapest játékosmegfigyelői rendszerét vezette, majd 2015 júniusában átvette az első csapat irányítását.

Az OTP Bank Ligában szereplő együttes vezetőedzőjévé a mai nappal Teodoru Vasziliszt nevezte ki az MTK Budapest vezetése. A vezetőedző megbízatása a 2015/16-os labdarúgó bajnoki szezon befejezéséig tart.

Teodoru Vaszilisz labdarúgóként 1978-ben kezdte pályafutását a Diósgyőrben, majd 1984-ben a Vasasba igazolt. 1990-től Cipruson az első vonalban, majd Ausztriában, alsóbb osztályban játszott idegenlégiósként. Testnevelő tanári diplomája megszerzése után, játékos pályafutása befejezését követően, a TF-en elvégezte a szakedzői tanulmányokat, később pro-liszenszes vizsgát tett.

22 évvel ezelőtt, 1994-ben kezdte edzői pályafutását az MTK-ban. Dolgozott az MTK utánpótlás csapatainál, a Sándor Károly Labdarúgó Akadémián, a klub második csapatánál, majd éveken keresztül az első csapat pályaedzőjeként. Karrierje során irányított korosztályos válogatottat és volt a felnőtt válogatott pályaedzője.

A klub vezetősége, az üggyel kapcsolatban további sajtónyilatkozatokat nem tesz. A szakmai stáb és a játékosok az OTP Bank Liga mérkőzésekre koncentrálnak.