Alfréd
-2 °C
2 °C
Magyarország
szombat 03:00
Magyarország
Alpesi sí

Real-Bayern New Jerseyben, a nyáron

2016.03.22. 19:03

A Real Madrid és a Bayern München előszezonbeli futballmérkőzést játszik augusztus 3-án, New Jerseyben - tájékoztatott az MTI.

A kedden bejelentett meccs része lesz a július 23-tól augusztus 13-ig tartó International Champions Cup (ICC) felkészülési tornának. A viadalon részt vesz még az angol élvonal jelenlegi listavezetője, a Leicester City, valamint a Chelsea, a Liverpool, az FC Barcelona, az AC Milan, az Internazionale, a Paris Saint-Germain és a Celtic Glasgow.

"Mivel létrehoztunk egy irodát New Yorkban, első kézből tudjuk, hogy Amerikában növekszik a foci rajongóinak száma. Örömünkre szolgál, hogy 2014 után ismét az Egyesült Államokban játszhatunk és megmutathatjuk magunkat" - nyilatkozta a Bayern vezérigazgatója, Karl-Heinz Rummenigge.

Az együttesek vélhetően több játékosukat is nélkülözik majd a tornán a franciaországi Európa-bajnokság (június 10.-július 11.) és a centenáriumi Copa América (június 3.-26.) miatt, illetve a riói olimpia (augusztus 5-21.) labdarúgótornája miatt is hiányozhatnak majd.

Az ICC mérkőzéseit több amerikai államban, valamint Glasgow-ban, Dublinban, illetve Stockholmban rendezik.