Piroska
-1 °C
5 °C

A végén dőlt el, nyert Gyirmóton a Mezőkövesd

2016.10.15. 18:56

A Mezőkövesd a 91. percben szerzett góllal győzött a hozzá hasonlóan újonc Gyirmót vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójában, szombaton. A hazaiak öt veretlen mérkőzés után kaptak ki először, míg a Mezőkövesd egy hárommeccses nyeretlenségi sorozatot követően nyert újra, írta az MTI.

A két újonc összecsapásának első félideje nem tartogatott sok izgalmat a nézők számára, előbb valamivel támadóbban lépett fel a Gyirmót, majd a játékrész végéhez közeledve a Mezőkövesd átvette a kezdeményezést. A színvonal nem volt magas, túlnyomó részt a küzdelemről szólt a játék.

A fordulás után sem változott sokat a játék képe, s a cserék sem lendítettek egyik csapat futballján sem. A döntés így a 90. perc utánra maradt, a vendégek góljához ugyanakkor a gyirmóti védők hibájára is szükség volt.

OTP Bank Liga, 12. forduló:

Gyirmót-Mezőkövesd Zsóry FC 0-1 (0-0)

Gyirmót, 800 néző, v: Farkas Á.

Gólszerző: Diallo (91.)

Sárga lap: Vass P. (17.), Présinger (69.), illetve Szeles (48.), Diallo (93.)

Gyirmót: Sebők - Sebastian, Bojovic, Jancsó, Présinger - Kiss, Paku - Vass (Madarász 81.), Filkor, Csiki (Tóth N. 85.) - Sallói

Mezőkövesd: Tujvel - Gohér, Szeles, Hudák, Vági - Nicorec (Sós 56.), Mevongou - Strestík, Bacelic-Grgic (Egerszegi 64.), Molnár (Kink 75.) - Diallo