Fábián, Sebestyén
-2 °C
4 °C

Senkinek sem jó döntetlen az Üllői úton

2001.10.29. 08:58
Bő negyedóra elteltével már két góllal vezetett a vendég soproni együttes és a Fradi a szünetig nem is tudott újítani. A második negyvenöt percben aztán Dragónerék megmutatták mi is az a legendás Fradi-szív, és nyolc perc alatt a maguk javára fordították a találkozót. A befejezés előtt negyedórával aztán Csiszár révén egyenlíteni tudtak a vendégek, így alakult ki a senkinek sem jó döntetlen.
Nagy iramban kezdett a Fradi, a 10. percben pedig már vezetett is a Sopron. Somogyi indította az egykori Üllői úti kedvencet Tóth Mihályt, aki becsapta Dragónert, és a hálóba lőtte a vendégek vezető találatát. Hat perccel később növelték előnyüket a soproniak. Nagy Tamás beakarta adni a labdát, de az Dragónerről visszapattant a csatár elé, aki így nyolc méterről helyezett Szűcs felett a kapuba.

Szűk tíz perc elteltével pedig csak a hetek óta jó formát mutató Szűcs kapuson múlt, hogy nem nőtt háromra a soproni előny. Nagy Tamás kétszer is becsapta Cheregit, ám lövését a Fradi kapusa bravúros mozdulattal védte.

A 32. percben közel állt a szépítéshez a Fradi. Nagy Norbert robogott el a bal oldalon, beadását Horváth fejelte Fülöp elé, aki ziccerben lőhetett. Ám lövése telibe találta a vendégek védőjét, Szabadost, így oda lett a nagy lehetőség.

A második félidőből tíz perc telt el, amikor a csereként pályára lépő Jovics révén szépített a hazai csapat, tíz méterről szép mozdulattal csavart a hálóba. Egy perc sem telt el és már döntetlen volt a találkozó állása. Dragóner mintegy 20 méterről vállalkozott lövésre, a labda Vincze hátán megpattant, a vendégek újonc kapusa csak nézte a lövést, amely így a jobb alsó sarokba vágódott.

Öt perc elteltével pedig már a Fradinál volt az előny! A Szkukaleket váltó Zombori indította Pintét, akinek beadására érkezett a támadást indító Zombori és nyolc méterről fejelte a labdát a hálóba.

Negyedórával a mérkőzés vége előtt tizenegyeshez jutott a Sopron. Nagy Tamást Cheregi csak szabálytalanul tudta szerelni a büntetőterületen belül és a büntetőt Csiszár a jobb alsó sarokba lőtte.

A Fradi ezután mindent megtett a győzelem eléréséért, ám a legnagyobb helyzetek is kimaradtak, így maradt a döntetlen, amely egyik csapatnak sem jó eredmény.