Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Debrecen-MTK 4-3 (1-0)

2002.03.16. 21:48
Gólzáporos mérkőzésen győzött 4-3-ra hazai pályán a Debrecen az MTK ellen, mely már második vereségét szenvedte el tavasszal. A döntő találatot a 92. percben Nenandic szerezte egy tizenhat méteres, jól eltalált lövéssel.
Nem kezdte túl jól a tavaszi szezont a házigazda debreceni csapat, amely mindössze egy pontot gyűjtött be a két lejátszott forduló alatt. Különösen a legutóbbi, Videoton elleni gólnélküli döntetlent sajnálták a szurkolók, hiszen azon az összecsapáson, bár sok helyzetet kidolgoztak kedvenceik, gólt azonban nem tudtak lőni. A vendég MTK az első körben meglepő vereséget szenvedett a Vasastól, a második körben már javítottak, 2-1-re legyőzték a Győrt.

A 20. percben szerzett vezetést a hazai csapat. Kerekes passzolt Bajzáthoz, aki jobbal, 22 méterről a jobb sarokba bombázott (1-0). A második játékrész haramdik percében egyenlített a vendégcsapat: Madar passzolt Branezachoz, aki jobbról középre adott, a hosszú oldalon érkező Illés közelről a hálóba továbbított (1-1).

Sőt, az 55. percben Zavadszky 18 méteres, lapos lövéssel a vezetést is megszerezte az MTK-nak (1-2). Négy percig örülhetek a fővárosiak, mivel az 59. percben Bajzát indult meg a jobb oldalon, majd 14 méterről a hosszú sarokba lőtt, úgy, hogy a labda Hajdúról vágódott a kapuba (2-2).

Az utolsó tíz percben az addig sem unalmas mérkőzés valóságos gólözönt hozott. A 81. percben Branezac ívelt Illéshez, aki a bal oldalon futó Juhászhoz fejelt, ő pedig laposan 12 méterről a jobb sarokba helyezett (2-3). Két perc múlva érkezett a válasz: Böőr 18 méterről óriási gólt lőtt a jobb felső sarokba (3-3).

Már mindenki elkönyvelte a döntetlent, ám a 92. percben Nenadic 16 méterről talált a bal sarokba, megszerezve a hazaiak számára a győzelmet (4-3).