16:00, December 10.
Marokkó 0
Portugália 0
al-Tumama Stadion Negyeddöntő
20:00, December 10.
Anglia 0
Franciaország 0

Haladás-Sopron 1-1 (0-1)

2002.03.16. 21:43
Döntetlen született a Haladás-Sopron dunántúli rangadón. A vezetést a vendégek szerezték meg Sira révén, amit Leandro büntetőből egyenlített ki. A hajrában elszabadultak az indulatok, három ízben is előkerült a piros lap a játékvezető zsebéből. Előbb Flavio Pimet, majd két perccel később Vincét, majd a hajrában Tóthot állította ki a bíró.
A dunántúli rangadón a 32. percben a vendégek szerezték meg vezetést. Tóth Mihály fejjel hozta játékba Sirát, a csatár a Haladás térfelének közepéről indulva betört a 16-osra, majd a hálóba lőtt (0-1). A hazaiak az 57. percben egyenlítettek. Somogyi ütközött Halmosival a 16-oson belül, Juhos büntetőt ítélt, amit Leandro félmagasan a kapu bal oldalába vágott (1-1).

A 60. percben Flávio Pim lába alatt elcsúszott a labda, Tóth Mihály egyedül tört kapura, de a brazil hátvéd lerántotta. Juhos kiállította a szombathelyi játékost. A 62. percben Vincze rúgott bele hátulról Alexbe, amiért sárga lapot kapott. Mivel ez neki már a második ilyen kártyája volt, előkerült a piros is. A 90. percben Tóth M. lépett volna ki egyedül, mikor Tóth P. a 16-os vonala előtt lerántotta. Őt is azonnal kiállította Juhos játékvezető.  • Hírek
  • Hírek