Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Haladás-Sopron 1-1 (0-1)

2002.03.16. 21:43
Döntetlen született a Haladás-Sopron dunántúli rangadón. A vezetést a vendégek szerezték meg Sira révén, amit Leandro büntetőből egyenlített ki. A hajrában elszabadultak az indulatok, három ízben is előkerült a piros lap a játékvezető zsebéből. Előbb Flavio Pimet, majd két perccel később Vincét, majd a hajrában Tóthot állította ki a bíró.
A dunántúli rangadón a 32. percben a vendégek szerezték meg vezetést. Tóth Mihály fejjel hozta játékba Sirát, a csatár a Haladás térfelének közepéről indulva betört a 16-osra, majd a hálóba lőtt (0-1). A hazaiak az 57. percben egyenlítettek. Somogyi ütközött Halmosival a 16-oson belül, Juhos büntetőt ítélt, amit Leandro félmagasan a kapu bal oldalába vágott (1-1).

A 60. percben Flávio Pim lába alatt elcsúszott a labda, Tóth Mihály egyedül tört kapura, de a brazil hátvéd lerántotta. Juhos kiállította a szombathelyi játékost. A 62. percben Vincze rúgott bele hátulról Alexbe, amiért sárga lapot kapott. Mivel ez neki már a második ilyen kártyája volt, előkerült a piros is. A 90. percben Tóth M. lépett volna ki egyedül, mikor Tóth P. a 16-os vonala előtt lerántotta. Őt is azonnal kiállította Juhos játékvezető.