Viola
-5 °C
-2 °C

Vasas - Kispest-Honvéd 3-3 (1-1)

2002.03.16. 20:16
Alacsony színvonalú, bár küzdelmes és gólokban gazdag találkozót hozott a két fővárosi együttes összecsapása, amelyen a döntetlen igazságosnak mondható. Bár mind a Vasasnak, mind pedig a Kispestnek volt lehetősége, hogy kivívja a győzelmet, ám egyikük sem tudott élni a megszerzett előnnyel.
A 25. percben a vendégek szerezték meg a vezetést. Lászka robogott előre a jobb oldalon, élesen középre adott, Faragó egyből továbbperdítette a labdát Hercegfalvi elé, aki 10 méterről a jobb oldalról, nehéz szögből a léc alá bombázott (0-1). Tíz perc múlva egyenlítettek a hazaiak. Aranyos tört előre a bal oldalon, majd a M'bembától visszakapott labdát a védőktől szorongatva, estében, 10 méterről, laposan a bal sarokba helyezte (1-1).

A második félidő hatodik percében ismét a vendégek kapujában táncolt a labda. Aranyos szerzett labdát a kispestiek térfelének közepén, majd elfutott a bal oldalon, átívelt a túlsó oldalra, ahol Simek egyből Szabados elé perdített, s a középcsatár közvetlen közelről, estében a kapuba küldte a labdát (2-1).

Az 56. percben egalizált a vendéggárda. Németh Faragóval kényszerítőzött, a visszakapott labdával teljesen egyedül törhetett kapura, s a kifutó Kövesfalvi felett a léc alá bombázott (2-2).

Sőt, a 63. percben ismét a vendégeknél volt az előny. Faragó a bal oldalon kicselezte Hrutkát, majd középre ívelt, s a berobbanó Németh 10 méterről a későn vetődő Kövesfalvit becsapva a jobb sarokba bólintott (2-3).

A 65. percben Simek a felezővonal közeléből hosszú átadással indította Tóth Norbertet, a csatár 10 méterről, laposan Udvarácz lábai között a kapu közepébe helyezett, beállítva a végeredményt (3-3).

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!