Luca, Ottilia
-4 °C
3 °C

Továbbra sem találja őszi formáját az MTK

2002.03.30. 21:36
Két álmodozó csapat összecsapásán igazságosnak mondható döntetlen született. A kék-fehérek a bajnoki címről, míg Détári Lajos együttese a kiesés elkerüléséről szövöget álmokat. Ez a nagy különbség azonban a szombati összecsapáson nem látszott a két csapat játékán.
A hazaiak kezdtek aktívabban, ám komoly helyzetig egészen az első negyedóra végéig. Ekkor azonban Zavadszky ígéretes helyzetből a kapu mellé gurított. Az első említésre méltó kispesti lehetőségre több mint húsz percet kellett várni, ám Dubecz fejesét Hajdu könnyedén védte.

A 26. percben a meccs addigi legnagyobb lehetőségét hagyta ki a Kispest. Egy szabadrúgás után Németh adott középre, ahol jókor érkezett, Faragó és 3 méterről fejelhetett. Hajdu hatalmas bravúrral szögletre tenyerelte a labdát. Három perccel később Illés ígéretes helyzetben három méterre a kaputól luftot rúgott.

Az 53. percben még ezt is túl tudta produkálni a Hungária-körút Bélája. Czvitkovics passza után már a kapust is kicselezte, ám 4 méterről az üres kapu mellé gurított. Többnyire a mezőnyben folyt a játék, igen alacsony színvonalon.

Szint az alig nyolc perce pályán lévő Torghelle vitt a játékba, miután megütötte Buzsákyt azonnal piros lapot kapott Kiss Bélától. Az emberelőnyben lévő kék-fehérek ezután hiába támadtak többet nem tudtak eredményesek lenni, így a vendégek értékes egy ponttal távozhattak.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!