Ivó, Milán
EUR 383,18 Ft
USD 366,16 Ft
6 °C
26 °C

Kispest-ZTE 1-0

2002.04.05. 19:56
Meglepő győzelmet aratott a kiesés ellen menekülő Kispest-Honvéd csapata a bajnoki éremre pályázó Zalaegerszeg ellen. A hazaiak végig lelkesebben játszottak , és megérdemelten nyertek 1-0-ra. A mérkőzés egyetlen találatát Németh Norbert lőtte az első félidő közepén.
Puskás Ferencet ünnepelte a publikum a Kispest-Zalaegerszeg mérkőzést előtt a Bozsik stadionban. A 75. születésnapja alkalmából az Aranycsapat legendás csatára a közönség vastapsa közepette végezhette el a 28. forduló nyitómérkőzésének kezdőrúgását.

A zalaegerszegiek mintha úgy gondolták volna, hogy elég, ha csak a dresszüket küldik ki a pályára és előbb-utóbb az eredményben is meg fog mutatkozni a két csapat között a táblázaton elfoglalt különbség. A hazaiak sokkal lelkesebben, és a mai döntő, jobban is játszottak a meglehetősen álmosan poroszkáló zalaiak ellen.

A 24. percben megszerezte a vezetést a hazai csapat. Dubecz indította Németh Norbertet, aki a lemaradó Kocsárdi mellett egyedül tört kapura, és a kimozduló Bardit megelőzve a jobb alsó sarokba helyezett (1-0). Három perc múlva Faragó eldönthette volna a mérkőzést, ám a Kispest támadója bizonytalankodott és végül a kapufa mellé helyezett.

A második félidőben nem sokat változott a játék képe. A vendégek valamivel nagyobb sebességi fokozatba kapcsoltak, ám támadóik meglehetősen gyámoltalanul mozogtak. Igazán jelentős helyzetet nem is tudtak kialakítani,- sőt a 75. percben Buzás beadása után Borgulya lőhetett volna gólt, de csatár közelről fölé bombázott, így maradt az 1-0-ás hazai győzelem.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek