Olivér
4 °C
8 °C

Haladás-Debrecen 1-0

2002.04.06. 21:46
Hazai pályán 1-0-ra győzött a szombathelyi Haladás a Deberceni VSC ellen. Közepes színvonalú meccsen a Haladás támadott többet, nagyobb helyzetek azonban a Debrecen előtt adódtak. A győztes gólt Alex a hosszabbításban, a 92. percben rúgta.
Jó hangulatban készülődhettek a szombathelyi foci-hívek a Haladás-Debrecen mérkőzés előtt, hiszen kedvenceik a hétközi kupafordulóban legyőzték a Dunaferrt, és bejutottak sorozat fináléjába.

A mérkőzésen az első lehetőséget a 33. percben a vendégek hagyták ki. Majoros szöktette a bal oldalon Sketianit, aki egyből az akciót középen követő Bajzáthoz passzolt. A csatár 20 méterről hatalmas lövést eresztett meg, bombája a felső kapufáról a gólvonalra, onnan pedig Takács kapus kezébe pattant. A 45. perc: Németh T. ugratta ki az ötösnél Szekért, aki elől az utolsó pillanatban tisztázót a kapujából kifutó Bíró.

Az 58. percben előbb Kiss közeli lövését védte Takács, majd Böőr 10 méteres ismétlésénél is helyén volt a szombathelyi kapus. A 87. percben Tóth P. 35 méteres szabadrúgását tenyerelte a kapu fölé Bíró.

A debreceniek már zsebükben érezhették az egy bajnoki pontot, ám a 92. percben a hazaiak megszerezték a győzelmet jelentő találatot. Czeglédi végzett el szabadrúgást a félpálya közeléből, az előreívelést Alex Bírót megelőzve az ötösről a jobb alsó sarokba fejelte (1-0).

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?