Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Sopron-Győr 2-2

2002.04.06. 19:41
Változatos mérkőzésen döntetlen született a megyei rangadón Sopronban. Az első félidőben a hazaiak, szünet után a Győr játszott jobban. A vendégek szinte az összes lehetőségüket kihasználták, így összességében igazságos a döntetlen.
Bár a szépszámú közönség hazai támadásokat várt a megyei rangadón, a 11. percben váratlanul a vendégek jutottak előnyhöz. Szanyót jó ütemben ugratta ki a leshatárról kilépő Semeniket, aki 12 méterről, ballal, félmagasan a soproni kapu bal oldalába bombázott (0-1).

A 20. percben egyenlítet a hazai csapat. Vincze hatalmas jobboldali bedobása egy győri fejen megcsúszva került a vendégek kapujának előterébe, ahol jókora kavarodás után Tóth I. 3 méterőlről továbbított a hálóba (1-1).

A második játékrészben a meglepően jól játszó vendégek, egy ellenakció után ismét megszerezték a vezetést: a 62. percben Nicsenko fejjel csúsztatott Semenik elé, aki a tétovázó hazai kapus mellett a bal alsó sarokba helyezett (1-2).

A soproniak a kapott gól után fölénybe kerültek és a 72. percben sikerült egyenlíteniük. Tóth I. a győri tizenhatos bal sarkánál felnézett, átemelte Sebőköt és a labda a kapufáról vágódott a hálóba (2-2).