Sopron-Győr 2-2

2002.04.06. 19:41
Változatos mérkőzésen döntetlen született a megyei rangadón Sopronban. Az első félidőben a hazaiak, szünet után a Győr játszott jobban. A vendégek szinte az összes lehetőségüket kihasználták, így összességében igazságos a döntetlen.
Bár a szépszámú közönség hazai támadásokat várt a megyei rangadón, a 11. percben váratlanul a vendégek jutottak előnyhöz. Szanyót jó ütemben ugratta ki a leshatárról kilépő Semeniket, aki 12 méterről, ballal, félmagasan a soproni kapu bal oldalába bombázott (0-1).

A 20. percben egyenlítet a hazai csapat. Vincze hatalmas jobboldali bedobása egy győri fejen megcsúszva került a vendégek kapujának előterébe, ahol jókora kavarodás után Tóth I. 3 méterőlről továbbított a hálóba (1-1).

A második játékrészben a meglepően jól játszó vendégek, egy ellenakció után ismét megszerezték a vezetést: a 62. percben Nicsenko fejjel csúsztatott Semenik elé, aki a tétovázó hazai kapus mellett a bal alsó sarokba helyezett (1-2).

A soproniak a kapott gól után fölénybe kerültek és a 72. percben sikerült egyenlíteniük. Tóth I. a győri tizenhatos bal sarkánál felnézett, átemelte Sebőköt és a labda a kapufáról vágódott a hálóba (2-2).  • Bérelnék
  • Bankszámla