Viola
-5 °C
-2 °C

A Fradi kiütötte a Haladást

2002.04.10. 21:10
Megsemmisítő verést kapott a Haladás az Üllői úton a Ferencváros vendégeként. Az első félidőben még csak egy gól volt a hazaiak előnye, ám a fordulás után beindult a Fradi-henger, és további négy góllal terhelték meg Takács hálóját.
A Fradi gyorsan dűlőre akarta vinni a meccset, ezért nagy lendülettel estek Lipcseiék a szombathelyieknek. Így nem is volt meglepő, hogy Kriston révén már a 10. percben vezetett a bajnoki cím védője.

A folytatásban is lendületben maradt Garami József csapata, a vendégek első lehetőségére a 28. percig kellett várni. Ám gólhelyzet ebből az akcióból sem alakult ki.

A második negyvenöt percet ha lehet még nagyobb lendülettel kezdték a hazaiak, és egy óra elteltével már három gól volt az előnyük. Az 55. percben a mezőny legjobbja Gera növelte az előnyt, majd két perccel később Lipcsei - ahogy azt évekkel ezelőtt megszokták tőle - a saját térfeléről indulva, meg sem állt a gólig.

A szombathelyieknek momentumaik sem voltak, a Fradi akkor alakított ki gólhelyzetet ellenfele kapuja előtt, amikor akart. A 70. percben Kapic - akinek ez volt az első gólja a zöld-fehéreknél -, majd a 81. percben Penksa tette teljessé a fradisták örömét.

A szombathelyiek - akik tavasszal eddig ragyogóan és eredményesen játszottak - ezen az estén statisztaszerepre voltak kárhoztatva.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!