Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Újpesti pontszerzés Egerszegen

2002.04.10. 20:15
Küzdelmes - néhol durva - találkozón az Újpest pontot szerzett a roppant indiszponáltan játszó Zalaegerszeg otthonában. A vendégek már a 2. percben vezetést szereztek, ezt Molnár egy óra elteltével egyenlítette ki. A játék képe alapján a döntetlen megfelelt a játék képének, egyik csapat sem érdemelt győzelmet.
Már a találkozó előtt volt okuk az örömre az egerszegieknek, hiszen a Borsodi Sörgyár vezetői köszöntötték Kenesei Krisztiánt, akit márciusban a hónap játékosának választottak.

Sokáig azonban nem tartott a hazaiak öröme, hiszen már a 2. percben vezetett az UTE. Vagner a baloldalon futtatta Piroskát, akinek beadása elcsúszott Turi előtt, így Tokodynak nem volt nehéz Szamosi lábai között az üres kapuba továbbítania.

És hogy a hazaiak gondjai ne szűnjenek, az első negyedóra végén Kocsárdi sérült meg, így cserére kényszerült Bozsik Péter együttese. A csúszós talajon hatalmas küzdelem alakult ki, több kemény belemenés tarkította a játékot. Rengeteg volt a pontatlan passz, a játékosok sokkal többet törődtek egymással, mint a játékkal.

A második játékrész elején hatalmas lehetőséget hagyott kihasználatlanul a Zalaegerszeg. Nagy Lajos 16 méteres lövésébe Egressy tette bele a lábát, és Poszától akár gól is lehetett volna, ám Sloncik a gólvonalon tisztázni tudott.

A 60. percben egyenlített a ZTE. Molnár Balázs 18 méterről, jobbal hatalmas gólt lőtt. A folytatásban a hazai gárda több veszélyes akciót vezetett, ám Posza remekül hatástalanította ezeket a próbálkozásokat.

Már a hosszabbítás utolsó pillanataiban járt a találkozó, amikor Tamási teljesen feleslegesen az oldalvonal mellett páros lábbal beleszállt Nagy Lajosba. Hanacsek teljesen jogosan kiállította az UTE csapatkapitányát.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek