Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Farkas pontos lövése három pontot ért

2002.04.20. 20:03
Két kieső jelölt csatájából, egy jól eltalált lövésnek köszönhetően a hazai győriek kerültek ki győztesen. Hiába volt a mezőnyben egyenrangú partner a szombathelyi alakulat, a kapu előtt nem voltak elég határozottak Preisingerék. A Haladás vereségével egyre reménytelenebb helyzetbe kerül.
Az első komolyabb helyzetre a 6. percig kellett várni, ekkor Filipovics lövését védte bravúrral Molnár. A válasz sem késett sokat, Mracskó beadását Semenik fejelte 10 méterről a bal felső sarok fölé.

A félidő közepén a hazai védők ügyetlenkedését kihasználva Preisinger került helyzetbe, ám Molnár felett a jobb felső sarok fölé emelt. Az első félidőben főleg a mezőnyben küzdöttek egymással a játékosok, a kapuk ritkán kerültek veszélybe.

A második játékrészből mindössze tíz perc telt el, amikor Somfalvi indult meg Preisinger passzával, és beadása után Leandro 6 méterről tisztán fejelhetett kapura, a labda azonban centikkel a jobb kapufa mellett hagyta el a játékteret.

Újabb tíz perc telt el, amikor Farkas 15 méterről leadott lövése a védőkről lepattant, és Nicsernko ismételhetett, kinek lövése elakadt a tömörülő védőkben.

A 86. percben góllá érett a hazaiak meddő mezőnyfölénye. Szanyó passzolt Farkashoz, aki 22 méterről lőtt a kapu bal oldalába. Győzelmével az ETO jelentős lépést tett afelé, hogy Győrnek jövőre is első osztályú csapata legyen. A Haladás - kispadján az egykori győri kedvenccel Szentes Lázárral - egyre nehezebb helyzetbe kerül.