Farkas pontos lövése három pontot ért

2002.04.20. 20:03
Két kieső jelölt csatájából, egy jól eltalált lövésnek köszönhetően a hazai győriek kerültek ki győztesen. Hiába volt a mezőnyben egyenrangú partner a szombathelyi alakulat, a kapu előtt nem voltak elég határozottak Preisingerék. A Haladás vereségével egyre reménytelenebb helyzetbe kerül.
Az első komolyabb helyzetre a 6. percig kellett várni, ekkor Filipovics lövését védte bravúrral Molnár. A válasz sem késett sokat, Mracskó beadását Semenik fejelte 10 méterről a bal felső sarok fölé.

A félidő közepén a hazai védők ügyetlenkedését kihasználva Preisinger került helyzetbe, ám Molnár felett a jobb felső sarok fölé emelt. Az első félidőben főleg a mezőnyben küzdöttek egymással a játékosok, a kapuk ritkán kerültek veszélybe.

A második játékrészből mindössze tíz perc telt el, amikor Somfalvi indult meg Preisinger passzával, és beadása után Leandro 6 méterről tisztán fejelhetett kapura, a labda azonban centikkel a jobb kapufa mellett hagyta el a játékteret.

Újabb tíz perc telt el, amikor Farkas 15 méterről leadott lövése a védőkről lepattant, és Nicsernko ismételhetett, kinek lövése elakadt a tömörülő védőkben.

A 86. percben góllá érett a hazaiak meddő mezőnyfölénye. Szanyó passzolt Farkashoz, aki 22 méterről lőtt a kapu bal oldalába. Győzelmével az ETO jelentős lépést tett afelé, hogy Győrnek jövőre is első osztályú csapata legyen. A Haladás - kispadján az egykori győri kedvenccel Szentes Lázárral - egyre nehezebb helyzetbe kerül.  • Hírek
  • Támogatások