Pontot vesztett a Fradi a Fáy utcában

2002.04.20. 18:42
Kifejezetten gyenge színvonalú találkozón senkinek nem jó döntetlen született a Vasas-Ferencváros mérkőzésen. Aki látta a találkozót, az tisztában van vele, hogy miért kaptunk a hét közepén öt gólt a fehéroroszoktól. . .
A Vasas-Ferencváros találkozón ünnepelni való csak a mérkőzés elején volt, ekkor köszöntötték a világbajnoki ezüstérmes Deák Bárdos Mihályt és a KEK-győztes angyalföldi vízilabdacsapatot. Itt véget is értek a sporttal kapcsolatos összefonódások a találkozón.

Ugyanis a meccs első félideje körülbelül annyi izgalmat tartogatott a szurkolók számára, mint Ábel Anita szerelmi jelenetei a Szomszédokban. Pedig a két csapatban válogatottak egész sora található, és mégis az első negyvenöt percben komoly védeni valója nem akadt a két kapusnak.

Annak ellenére, hogy az egyik gárda az UEFA Kupás indulásért, a másik a bennmaradásért küzd, egy kifejezetten gyenge, unalmas első negyvenöt percet produkáltak.

A folytatás sem sikerült túl fényesre, az első komolyabb lehetőség a 65. percben Váczi szabadrúgása volt, ám Szűcs bravúrral védett. Három perccel később a túloldalon Nota hárította Gyepes fejesét.

Öt perc futball

Aki azonban az utolsó öt percet látta, az úgy érezhette, hogy egy ragyogó összecsapásról maradt le. A 85. percben az alig egy perce pályán lévő Szabados bombája vágódott le a kapufáról, majd három perccel később a ghazaiak pontosan adogatták ki a Fradi védelmét, ám Váczi túlkomplikálta a helyzetet.

Ez két perccel a rendes játékidő lejárta után majdnem megbosszulta magát, hiszen Jovics - két védővel a nyakán tört be a tizenhatosra - lövése után csak Nota bravúrján múlt, hogy nem született vendéggyőzelem.  • Bérelnék
  • Bankszámla