Natália
1 °C
7 °C

Pontot vesztett a Fradi a Fáy utcában

2002.04.20. 18:42
Kifejezetten gyenge színvonalú találkozón senkinek nem jó döntetlen született a Vasas-Ferencváros mérkőzésen. Aki látta a találkozót, az tisztában van vele, hogy miért kaptunk a hét közepén öt gólt a fehéroroszoktól. . .
A Vasas-Ferencváros találkozón ünnepelni való csak a mérkőzés elején volt, ekkor köszöntötték a világbajnoki ezüstérmes Deák Bárdos Mihályt és a KEK-győztes angyalföldi vízilabdacsapatot. Itt véget is értek a sporttal kapcsolatos összefonódások a találkozón.

Ugyanis a meccs első félideje körülbelül annyi izgalmat tartogatott a szurkolók számára, mint Ábel Anita szerelmi jelenetei a Szomszédokban. Pedig a két csapatban válogatottak egész sora található, és mégis az első negyvenöt percben komoly védeni valója nem akadt a két kapusnak.

Annak ellenére, hogy az egyik gárda az UEFA Kupás indulásért, a másik a bennmaradásért küzd, egy kifejezetten gyenge, unalmas első negyvenöt percet produkáltak.

A folytatás sem sikerült túl fényesre, az első komolyabb lehetőség a 65. percben Váczi szabadrúgása volt, ám Szűcs bravúrral védett. Három perccel később a túloldalon Nota hárította Gyepes fejesét.

Öt perc futball

Aki azonban az utolsó öt percet látta, az úgy érezhette, hogy egy ragyogó összecsapásról maradt le. A 85. percben az alig egy perce pályán lévő Szabados bombája vágódott le a kapufáról, majd három perccel később a ghazaiak pontosan adogatták ki a Fradi védelmét, ám Váczi túlkomplikálta a helyzetet.

Ez két perccel a rendes játékidő lejárta után majdnem megbosszulta magát, hiszen Jovics - két védővel a nyakán tört be a tizenhatosra - lövése után csak Nota bravúrján múlt, hogy nem született vendéggyőzelem.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?