Olivér
5 °C
8 °C

Sasu találata döntött a Sopron ellen

2002.04.23. 20:16
Gyenge színvonalú találkozón a Kispest egygólos sikert aratott a Sopron ellen. Végig egyenlő partner volt a soproni csapat a mezőnyben, ám helyzeteiket nem sikerült gólra váltaniuk Somogyiéknak.
Az első negyedórában nem történt említésre méltó esemény, a kapuk szinte egyáltalán nem kerültek veszélybe. Az első komolyabb lehetőségre a 20. percig kellett várni, ekkor Sasu próbálkozását hárította bravúrral Farkas.

Jó öt perccel később Somogyi 20 m-es szabadrúgását Tóthnak kellett nem kis bravúrral védenie. Azonban a hazaiak kapuja nem szabadult fel, hiszen a kipattanót Nagy Tamás fejelhette kapura, Tóth pedig ismét hárítani tudott.

A második negyvenöt percben egyre nagyobb fölénybe került Détári Lajos együttese, és a nagy nyomást a 79. percig bírták a vendégek. Ekkor Németh ívelt a bal oldalról középre, ott érkezett Sasu , aki 8 méterről a kapu bal oldalába fejelt.

Három perccel később egyenlíthetett violna a soproni alakulat, de Tóth István szabadrúgását a kapus Tóth ismét óriási bravúrral hárította. A Kispest a második játékrészben mutatott agresszív játékának köszönhetően tudta otthon tartani a három pontot.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?