Huba
17 °C
33 °C

Sasu találata döntött a Sopron ellen

2002.04.23. 20:16
Gyenge színvonalú találkozón a Kispest egygólos sikert aratott a Sopron ellen. Végig egyenlő partner volt a soproni csapat a mezőnyben, ám helyzeteiket nem sikerült gólra váltaniuk Somogyiéknak.
Az első negyedórában nem történt említésre méltó esemény, a kapuk szinte egyáltalán nem kerültek veszélybe. Az első komolyabb lehetőségre a 20. percig kellett várni, ekkor Sasu próbálkozását hárította bravúrral Farkas.

Jó öt perccel később Somogyi 20 m-es szabadrúgását Tóthnak kellett nem kis bravúrral védenie. Azonban a hazaiak kapuja nem szabadult fel, hiszen a kipattanót Nagy Tamás fejelhette kapura, Tóth pedig ismét hárítani tudott.

A második negyvenöt percben egyre nagyobb fölénybe került Détári Lajos együttese, és a nagy nyomást a 79. percig bírták a vendégek. Ekkor Németh ívelt a bal oldalról középre, ott érkezett Sasu , aki 8 méterről a kapu bal oldalába fejelt.

Három perccel később egyenlíthetett violna a soproni alakulat, de Tóth István szabadrúgását a kapus Tóth ismét óriási bravúrral hárította. A Kispest a második játékrészben mutatott agresszív játékának köszönhetően tudta otthon tartani a három pontot.