Már csak négy pont a ZTE hátránya

2002.04.24. 19:57
Jóllehet a meccs elején hátrányba kerültek az egerszegiek, még az első félidőben a maguk javára fordították a meccset, így négy pontra zárkóztak fel az első helyezett MTK mögé. A Dunaferr nem tudott ritmust váltani, és a hat pont levonása után kevés az esélye a dobogós helyezések megszerzésére.
A Zalaegerszeg ismételten nagy esélyt kapott a felzárkózásra az MTK szombathelyi vereségével. Az utóbbi fordulókban azonban nem élt ezzel Bozsik Péter csapata, most azonban igen.

Balaskó gólja kevésnek bizonyult

A Dunaferr kezdte ettől függetlenül jobban a meccset, Balaskó nagy tűzijáték után - előbb Rósa, majd Tököli lőtt - a tizenegyedik percben vezetéshez juttatta a hazaiakat. A ZTE azonban most nem roppant össze, Molnár Balázs találatával egyenlítettek.

Kenesei adott kiváló átadást az előretörő középpályásnak, aki kilépett a védők közül, és Bita mellett nyugodtan a kapuba lőtt. Ezek után lendületben maradtak a vendégek, és Róth révén már náluk volt az előny. Waltner futott el a jobb szélen, középre adását hat méterről lőtte ballal a kapuba - nem volt nehéz feladata - az Egressyt helyettesítő középpályás.

A küzdelemben sem maradtak alul a vendégek

A Dunaferr még a félidő előtt egyenlíthetett volna, ám Sowunmi találatát a játékvezető les címén érvénytelenítette. A második negyvenöt percben is támadásban maradt a hazai gárda, de két-három nagy lehetőséget is elhibáztak.

A hajrában az indulatok játszották a főszerepet - Nagy Lajos még elhibázott egy ziccert -, nagy küzdelem volt, de a ZTE megőrizte előnyét, és begyűjtötte a három pontot.  • Hírek
  • Személyi kölcsön