Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Debrecen-Sopron 0-0

2002.04.27. 20:11
Hiába támadott többet, ám helyzeteit nem tudta értékesíteni a Debercen a Sopron ellen. Az alcsony színvonalú összecsapaáson így meg kellett elégedniük a hajdúságiaknak a szerény gólnélküli eredménnyel.
A házigazdák, akik mindenképpen szerették volna begyűjteni a három ponot a találkozón, a 12. percben már a vezetést is megszerzhetek vona, de a Kerekes labdájávalkilépő Nenadic elől Farkas a kapuból kifutva mentett.

A meglehetősen alacsony színvonalú találkozón a hazaiak rendkívül pontatlanul játszottak, a vendégek viszont fegyelmezett védekezéssel tartoták a számukra fontos egy pontot jelentő gólnélküli döntetlent.

Az első félóra végén ellentámadással próbálkozatka dunántúliak: Somogyi ugratta ki Tóth Mihályt, aki átemelte a labdát a kifutó Bírón, de lövése végül fölé szállt.

A második félidőben továbbra is a hazaiak játszottak fölényben , de támadásaikban kevés volt a fantázia, így a vendégek könnyedén tudták őrizni adöntetlent. A 63. percben Szekeres távolról lőtt kapura, a labda megpattant Szabadoson, és így csak néhány centi hiányzott ahhoz, hogy a sarokban kössön ki. A 85. percben Böőr lőtt 13 méterről, Farkas hihetetlen bravúrral a léc alól mentett.