Erik, Alexandra
EUR 386,11 Ft
USD 365,75 Ft
11 °C
23 °C

Debrecen-Sopron 0-0

2002.04.27. 20:11
Hiába támadott többet, ám helyzeteit nem tudta értékesíteni a Debercen a Sopron ellen. Az alcsony színvonalú összecsapaáson így meg kellett elégedniük a hajdúságiaknak a szerény gólnélküli eredménnyel.
A házigazdák, akik mindenképpen szerették volna begyűjteni a három ponot a találkozón, a 12. percben már a vezetést is megszerzhetek vona, de a Kerekes labdájávalkilépő Nenadic elől Farkas a kapuból kifutva mentett.

A meglehetősen alacsony színvonalú találkozón a hazaiak rendkívül pontatlanul játszottak, a vendégek viszont fegyelmezett védekezéssel tartoták a számukra fontos egy pontot jelentő gólnélküli döntetlent.

Az első félóra végén ellentámadással próbálkozatka dunántúliak: Somogyi ugratta ki Tóth Mihályt, aki átemelte a labdát a kifutó Bírón, de lövése végül fölé szállt.

A második félidőben továbbra is a hazaiak játszottak fölényben , de támadásaikban kevés volt a fantázia, így a vendégek könnyedén tudták őrizni adöntetlent. A 63. percben Szekeres távolról lőtt kapura, a labda megpattant Szabadoson, és így csak néhány centi hiányzott ahhoz, hogy a sarokban kössön ki. A 85. percben Böőr lőtt 13 méterről, Farkas hihetetlen bravúrral a léc alól mentett.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Betét