Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Győri ETO-Vasas 2-1

2002.04.27. 19:20
A második félidőben nyújtott gólratörő játékának köszönhetően a Győri ETO megérdemelten verte a Vasast 2-1-re. A találkozó a 61. és a 64. perc közötti időszakban dőlt el, mivel a hazaiak ekkor szerezték találataikat.
A kiesés elkerülésért küzdő két csapat összecsapásának első perceiben a hazaiak léptek fel támadólag, és a negyedik percben már Farkas Balázs révén vezetést is megszerezhették volna, de a játékos 20 méteres lövését Nota vetődve hárította. A vendégek az első negyedóra végén veszélyeztettek először, de a Polonkai lábáról a kapu felé perdülő labdát Molnár védte.

Egy óra elteltével góllá érett a hazaiak fölénye. Oross ment el a jobb oldalon, középre adott labdáját Nicsenko tíz méterről a kivetődő Nota mellett helyezte a hálóba (1-0).

És ahogy ilyenkor már lenni szokott, "a baj nem járt egyedül": a gól után akispadon ülő (!) Aranyos megsértette a partjelzőt, a játékvezető egyből kiállította a magáról megfeledkezett játékost. A hazaiak nemes bosszút álltak: a 64. percben Szanyó futott el a szélen majd középre centerezett, és a teljesen üresen álló Nicsenko közelről a hálóba passzolt ( 2-0).

A vendégek a mindössze az utolsó előtti percben tudtak némileg szépíteni az eredményen. Schindler beadásra Tóth Norbert érkezett, és középpályás tíz méterről beállította végeredményt (2-1).