Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Győri ETO-Vasas 2-1

2002.04.27. 19:20
A második félidőben nyújtott gólratörő játékának köszönhetően a Győri ETO megérdemelten verte a Vasast 2-1-re. A találkozó a 61. és a 64. perc közötti időszakban dőlt el, mivel a hazaiak ekkor szerezték találataikat.
A kiesés elkerülésért küzdő két csapat összecsapásának első perceiben a hazaiak léptek fel támadólag, és a negyedik percben már Farkas Balázs révén vezetést is megszerezhették volna, de a játékos 20 méteres lövését Nota vetődve hárította. A vendégek az első negyedóra végén veszélyeztettek először, de a Polonkai lábáról a kapu felé perdülő labdát Molnár védte.

Egy óra elteltével góllá érett a hazaiak fölénye. Oross ment el a jobb oldalon, középre adott labdáját Nicsenko tíz méterről a kivetődő Nota mellett helyezte a hálóba (1-0).

És ahogy ilyenkor már lenni szokott, "a baj nem járt egyedül": a gól után akispadon ülő (!) Aranyos megsértette a partjelzőt, a játékvezető egyből kiállította a magáról megfeledkezett játékost. A hazaiak nemes bosszút álltak: a 64. percben Szanyó futott el a szélen majd középre centerezett, és a teljesen üresen álló Nicsenko közelről a hálóba passzolt ( 2-0).

A vendégek a mindössze az utolsó előtti percben tudtak némileg szépíteni az eredményen. Schindler beadásra Tóth Norbert érkezett, és középpályás tíz méterről beállította végeredményt (2-1).

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek