Lázár, Olimpia
-6 °C
-1 °C

Videoton-Dunaferr 2-1

2002.05.04. 22:18
A Fejér megyei rangadónak ezúttal csekély tétje, mégsem hozott igazán felszabadult játékot az összecsapás. A Vidi első félidei jobb játékának köszönhetően tartotta otthonában a három pontot.
A Dunaferr a hét közben visszakapta a hat levont pontját, ám még így is hat pontnyira voltak a dobogótól, vagyis különösebb tét nélkül készültek a Videoton elleni meccsre. A Vidinek sem kellett semmiért megszakadnia, mert az ötödik helyről ha előrelép a negyedikre, igazán semmit sem jelent.

Így hát jöhetett egy olyan meccs, ahol leginkább a játékosok önbecsülése volt a tét - ha egyáltalán még van ilyen -, no meg a pénztárcájuk. Ebből aztán kikeveredhetett volna egy önfeledt csata, de hát ilyesfajta ambícióink nekünk már régóta nem lehetnek.

Szerencsére góloknak azért tapsolhattak a nézők. Dvéri az első félidő felénél, huszonnégy méterről rálőtte, mert nem tudott senkinek sem passzolni. Bitát igencsak meglepte az erős lövés, és nem tudott hárítani, a labda jobb alsóban landolt. Tíz perc sem telt el, amikor Sorato szélről középre adott labdáját - Salamon határozatlan volt - Hamar vágta három méterről a felső sarokba.

A Dunaferr formás támadásokat vezetett - ilyen volt például a Kiss fejesével záruló -, a Videoton eredményeseket. A második félidőben aztán megváltozott némiképp ez a tétel, hiszen a Dunaferr is betalált Rósa Henrik révén. Mindez a lényegen azonban már nem változtatott, a Videoton otthon tartotta a három pontot.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!