Erzsébet
1 °C
4 °C

Vasas-Győri ETO 1-1

2002.05.18. 22:04
Bár az első félidő végén megszerezte a vezetést a Vasas, ám a Győr a második félidőben ki tudott egyenlíteni. A hazaiak már kiestek a másodosztályba, míg a Győrnek minden esélye megvan, hogy a következő szezonban is a legjobbak között szerepeljen.
A hazaiak már elbúcsúztak az élvonaltól, így már csak saját becsületükért küzdhettek a Győr elleni összecsapáson. A Vasas meglehetősen agilisan kezdte a mérkőzést, az első félidőben több helyzetet is kihagytak az angyalföldiek.

A 15. percben Polonkai célozta meg a jobb felső sarkot, ám Sebők védeni tudott, míg a kipattanóból Bükszegi ismételt, de a kapus ezúttal is a helyén volt. Nyolc perc múlva Árki lőtt 22 méterről, de Sebők ezúttal is biztosan hárított.

A félidő utolsó percében megszerete a vezetést a Vasas! A hazaiak végzhettek el szabadrúgást, amely után nem tudtak felszabadítani a védők, végül Bükszegi tíz méterről a lőtt a hálóba (1-0).

A második félidő tizedik percében egyenlített a vendégcsapat. Károlyi indította Szanyót, aki elvitte a labdát Tóth András mellett, majd a kimozduló Nota mellett a hálóba továbbított (1-1).

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?