Huba
19 °C
33 °C

Vasas-Győri ETO 1-1

2002.05.18. 22:04
Bár az első félidő végén megszerezte a vezetést a Vasas, ám a Győr a második félidőben ki tudott egyenlíteni. A hazaiak már kiestek a másodosztályba, míg a Győrnek minden esélye megvan, hogy a következő szezonban is a legjobbak között szerepeljen.
A hazaiak már elbúcsúztak az élvonaltól, így már csak saját becsületükért küzdhettek a Győr elleni összecsapáson. A Vasas meglehetősen agilisan kezdte a mérkőzést, az első félidőben több helyzetet is kihagytak az angyalföldiek.

A 15. percben Polonkai célozta meg a jobb felső sarkot, ám Sebők védeni tudott, míg a kipattanóból Bükszegi ismételt, de a kapus ezúttal is a helyén volt. Nyolc perc múlva Árki lőtt 22 méterről, de Sebők ezúttal is biztosan hárított.

A félidő utolsó percében megszerete a vezetést a Vasas! A hazaiak végzhettek el szabadrúgást, amely után nem tudtak felszabadítani a védők, végül Bükszegi tíz méterről a lőtt a hálóba (1-0).

A második félidő tizedik percében egyenlített a vendégcsapat. Károlyi indította Szanyót, aki elvitte a labdát Tóth András mellett, majd a kimozduló Nota mellett a hálóba továbbított (1-1).