Fábián, Sebestyén
-2 °C
0 °C

Unalmas meccsen döntetlen a megyei rangadón

2002.05.22. 21:33
Egy roppant unalmas találkozón megosztozott a pontokon a két megyei rivális. A találkozó első szakaszában csak szabadrúgásokból voltak veszélyesek a csapatok, és sajnos sokkal többet törődtek egymás aprításával, mint a folyamatos játékkal a játékosok.
Jellemző, hogy a 32. percben pillanatokon belül három sárgalapot is kiosztott Szabó Zsolt játékvezető. A legnagyobb lehetőség a 39. percben maradt ki, amikor Stark rossz hazaadása után Sira került helyzetbe, ám a kapujából kilépő Sebők lábbal még menteni tudott.

Mindössze a szünet adott okot az ünneplésre, amikor a Győri ETO FC vezetői köszöntötték a Rába ETO 20 évvel ezelőtt bajnokságot nyert csapatának tagjait. Verebes József és volt játékosai a szurkolók vastapsa közepette vették át az emlékplakettet.

A folytatás sem hozott sok örömöt a labdarúgás szerelmeseinek, - persze a sárga lapok így is potyogtak- a kapuk, nem kerültek veszélybe. Így nem volt meglepő, hogy a szurkolókat sokkal jobban érdekelte a pár nap múlva kezdődő labdarúgó világbajnokság.

A végén aztán nem sok kellett, hogy a hazaiak megszerezzék a három pontot, de a 82. percben Farkas 19 méterről megeresztett életerős lövése centikkel elkerülte a kaput. A döntetlen egyben azt is jelentette, mindkét csapat jövőre is az első osztályban folytathatja.

Hogy ilyen játékkal meddig. . .?

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!