Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Unalmas meccsen döntetlen a megyei rangadón

2002.05.22. 21:33
Egy roppant unalmas találkozón megosztozott a pontokon a két megyei rivális. A találkozó első szakaszában csak szabadrúgásokból voltak veszélyesek a csapatok, és sajnos sokkal többet törődtek egymás aprításával, mint a folyamatos játékkal a játékosok.
Jellemző, hogy a 32. percben pillanatokon belül három sárgalapot is kiosztott Szabó Zsolt játékvezető. A legnagyobb lehetőség a 39. percben maradt ki, amikor Stark rossz hazaadása után Sira került helyzetbe, ám a kapujából kilépő Sebők lábbal még menteni tudott.

Mindössze a szünet adott okot az ünneplésre, amikor a Győri ETO FC vezetői köszöntötték a Rába ETO 20 évvel ezelőtt bajnokságot nyert csapatának tagjait. Verebes József és volt játékosai a szurkolók vastapsa közepette vették át az emlékplakettet.

A folytatás sem hozott sok örömöt a labdarúgás szerelmeseinek, - persze a sárga lapok így is potyogtak- a kapuk, nem kerültek veszélybe. Így nem volt meglepő, hogy a szurkolókat sokkal jobban érdekelte a pár nap múlva kezdődő labdarúgó világbajnokság.

A végén aztán nem sok kellett, hogy a hazaiak megszerezzék a három pontot, de a 82. percben Farkas 19 méterről megeresztett életerős lövése centikkel elkerülte a kaput. A döntetlen egyben azt is jelentette, mindkét csapat jövőre is az első osztályban folytathatja.

Hogy ilyen játékkal meddig. . .?