Erzsébet
1 °C
4 °C

Kispest-Vasas 3-1

2002.05.25. 20:05
Hátvédjének kiállítása után fordította meg a mérkőzést a Kispest, az érthetetlenül megszeppenő Vasas csak asszisztált az utolsó negyedórában. Tornyi tehát korábbi munkahelyről vereséggel távozott.
Mivel már korábban kiderült, hogy a Vasas kénytelen búcsút inteni az élvonalnak, a játékosok a hét közben is, és a szombaton is már csak becsületből játszottak. Szerdán nem is tették rosszul, hiszen a Haladás ellen nyerni tudtak. A Kispest elleni meccsnek az volt még a pikantériája, hogy a Vasas szakvezetője, Tornyi Barnabás jelenleg is perben és haragban áll korábbi munkaadóival, így alighanem őt fűtötte leginkább a revansvágy.

A csapata partner is volt ebben a tekintetben, hiszen az első félidőben is lendületesebben játszott a hazaiaknál. Ennek eredményeként az utóbbi hetekben szárnyaló Bükszegi révén meg is szerezték a vezetést. A második játékrész hajrájára azonban kifulladt az angyalföldi gárda, a Kispest pedig feltámadt poraiból, és sorra vezette akcióit.

Ezek majd félóráig rendre kimaradtak, majd érdekes módon Balint kiállítása után - a reklamáló Détári Lajost a lelátóra száműzte a játékvezető - rendre bementek. Sasu két szép gólt lőtt, a kegyelemdöfést - már a hosszabbításban - Hercegfalvi adta meg.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?