Sámuel, Hajna
18 °C
32 °C

Kispest-Vasas 3-1

2002.05.25. 20:05
Hátvédjének kiállítása után fordította meg a mérkőzést a Kispest, az érthetetlenül megszeppenő Vasas csak asszisztált az utolsó negyedórában. Tornyi tehát korábbi munkahelyről vereséggel távozott.
Mivel már korábban kiderült, hogy a Vasas kénytelen búcsút inteni az élvonalnak, a játékosok a hét közben is, és a szombaton is már csak becsületből játszottak. Szerdán nem is tették rosszul, hiszen a Haladás ellen nyerni tudtak. A Kispest elleni meccsnek az volt még a pikantériája, hogy a Vasas szakvezetője, Tornyi Barnabás jelenleg is perben és haragban áll korábbi munkaadóival, így alighanem őt fűtötte leginkább a revansvágy.

A csapata partner is volt ebben a tekintetben, hiszen az első félidőben is lendületesebben játszott a hazaiaknál. Ennek eredményeként az utóbbi hetekben szárnyaló Bükszegi révén meg is szerezték a vezetést. A második játékrész hajrájára azonban kifulladt az angyalföldi gárda, a Kispest pedig feltámadt poraiból, és sorra vezette akcióit.

Ezek majd félóráig rendre kimaradtak, majd érdekes módon Balint kiállítása után - a reklamáló Détári Lajost a lelátóra száműzte a játékvezető - rendre bementek. Sasu két szép gólt lőtt, a kegyelemdöfést - már a hosszabbításban - Hercegfalvi adta meg.