Lázár, Olimpia
-6 °C
-3 °C

Kiütötte a Debrecen a Győrt

2002.05.25. 19:59
A hétközi vereséget maximálisan feledtetve játszott a szezonzárón a Debrecen, a szurkolók azonban leginkább azon sopánkodtak, hogy miért nem tették többször ezt az idény során.
A szezon kezdetén merész terveket szövögető Debrecen végül annak is örült, hogy nyugalomban bennmaradt az első osztályban, így mi sem volt természetesebb, hogy az utolsó tét nélküli meccsen a csalódott drukkereknek játsszon. Mi tagadás, ehhez partner volt a Győr, hiszen egy szöglet után - a védelem nem állt feladata magaslatán - már a hatodik percben Szekeres révén megszerezte a hazai csapat.

Ettől a kedve és a lendülete is megjött Dajka László csapatának, és még a félidő vége előtt a jugoszláv Nenadic is betalált. A Győr egyáltalán nem tudott ráhangolódni a meccs iramára, és mivel a második félidőben sem állt változás a játékba: nagy zakót kaptak.

Nenadic és az idén hullámvölgybe kerülő Kerekes volt még a két újabb gól szerzője - előbbi lábbal, utóbbi fejjel volt eredményes -, és ha a végjátékban még inkább odafigyelnek a hazai játékosok, még méretesebb verést adhattak volna a zöld-fehéreknek.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!