Árpád
-2 °C
4 °C

Győzelemmel búcsúzott a Haladás

2002.05.25. 20:11
Hosszú veretlenségi sorozatot szakított meg a Haladás soproni győzelmével, hiszen tavasszal a Sopron még nem kapott ki hazai környezetben. A Haladás azonban jobban akarta a sikert, és biztosan meg is szerezték.
Kizárólag a szép búcsú lebeghetett a Haladás játékosainak szeme előtt az utolsó soproni fellépésükön. A gárda szépen futballozott a szezonban, ám olykor nem eredményesen, ennek köszönhetik, hogy idén is búcsút kell venniük a legjobbaktól. A Sopron az alsó ház legjobbjaként hazai pályán a legeredményesebbek közé tartozott, ám ezen a szombaton lefocizta a hazaiakat a Haladás.

Az első találat Halmosi nevéhez fűződik, aki a félidő közepén lőtt a kapuba. A Sopron csupán kisebb helyzetekig jutott, és noha nyíltan támadott a második félidőben, mindez megbosszulta magát. Preisinger és Filipovic is betalált ugyanis.

A Sopron azonban nem esett szét, és egyetlen percig sem lehetett az az ember érzése, hogy nagy zakót kap a hazaiak csapat. Tóth Mihály révén aztán siker koronázta próbálkozásaikat, ám ezen a napon nem érdemeltek győzelmet.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?