Diána
12 °C
27 °C

Győzelemmel búcsúzott a Haladás

2002.05.25. 20:11
Hosszú veretlenségi sorozatot szakított meg a Haladás soproni győzelmével, hiszen tavasszal a Sopron még nem kapott ki hazai környezetben. A Haladás azonban jobban akarta a sikert, és biztosan meg is szerezték.
Kizárólag a szép búcsú lebeghetett a Haladás játékosainak szeme előtt az utolsó soproni fellépésükön. A gárda szépen futballozott a szezonban, ám olykor nem eredményesen, ennek köszönhetik, hogy idén is búcsút kell venniük a legjobbaktól. A Sopron az alsó ház legjobbjaként hazai pályán a legeredményesebbek közé tartozott, ám ezen a szombaton lefocizta a hazaiakat a Haladás.

Az első találat Halmosi nevéhez fűződik, aki a félidő közepén lőtt a kapuba. A Sopron csupán kisebb helyzetekig jutott, és noha nyíltan támadott a második félidőben, mindez megbosszulta magát. Preisinger és Filipovic is betalált ugyanis.

A Sopron azonban nem esett szét, és egyetlen percig sem lehetett az az ember érzése, hogy nagy zakót kap a hazaiak csapat. Tóth Mihály révén aztán siker koronázta próbálkozásaikat, ám ezen a napon nem érdemeltek győzelmet.