Lázár, Olimpia
-6 °C
-1 °C

Vereséggel búcsúzott a ZTE

2002.05.25. 18:04
A szerdán a Fradi elleni döntetlennel bajnoki címet szerző egerszegi csapatot megtréfálta a pályaválasztó jogát önként feladó Videoton, így a fehérváriak mondhatják el egyedül magukról, hogy kétszer is képesek voltak legyőzni egy idényben hazai pályán a bajnokcsapatot.
Telt ház várta ezúttal is a története során először aranyérmet szerző csapatot, amelyik az immár tét nélküli meccsen szerette volna szép játékkal és nem utolsósorban győzelemmel megörvendeztetni a zalai nézősereget. A tervek azonban nem sikerültek, mert a hazai cserecsatárok már nem tudtak igazán összepontosítani a kapu előtt, és a Vidi a hajrára remek formába lendült, ők igazán sajnálhatják, hogy véget ért a szezon.

Az első félidőben Némedi beadása után Dvéri jól helyezett fejessel vette be Bardi kapuját, ám a félidő vége előtt néhány perccel egyenlített a ZTE. Az előrelopakodó jobb hátvéd, Kocsárdi unta meg a tétlenséget, és ebben a szezonban először volt eredményes. A tizenhatos vonaláról - szép kényszerítő után - vette célba a kaput, és a tehetetlen - egyébként az egész meccsen remeklő - Végh mellett a labda a kapuba kötött ki.

A második félidő ugyanott folytatódott, ahol az első abbamaradt. A ZTE erőlködött, egyre-másra szövögette támadásait, de Sabo és Egressy is többször hibázott. Nem úgy a másik oldalon Daniel Cortez, aki egy mintaszerű akció után passzolt - estében - a kapuba.

Az őszi győzelem után most is sikerült a Videotonnak a bravúr, másodszor is le tudta győzni a Bajnokok Ligájában induló hazai csapatot.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!