Piroska
3 °C
3 °C

Vitatható góllal nyert a Debrecen

2002.08.03. 22:47
A Debrecen már az első percben hátrányba került a Dunaferrel szemben, ám sikerült fordítania Szentes Lázár együttesének. Ám a dunaújvárosiak nem adták fel és nekik is sikerült az egyenlítés. A magyar viszonylatban jónak mondható találkozón aztán egy érdekes gól(?) döntötte el a három pont sorsát.
A hazai szurkolók számára hidegzuhannyal kezdődött a mérkőzés. Rósa szöktette Bükszegit a jobb oldalon, aki pontosan adott középre, az érkező Horváth Péter pedig 5 méterről a kapu közepébe kotorta a labdát. A gól azonban nem fogta meg a hazaiakat, akik sorra vezették támadásaikat-eredménytelenül.

Az első félóra végén aztán Böőr révén sikerült az egyenlítés. Selymes-Sándor Tamás volt a labda útja, és a középpályás beadását Böőr pedig 12 méterről lőtte a kapuba. Bő tíz perccel később pedig már vezetett is a Loki. Ezúttal Sándor indította Selymest, kinek beadását Sumudica 12 méterről fejelt a kapu jobb sarkába.

A 60. percben a sorozatos Dunaferr támadások góllá értek. Bükszegi balról adott középre, az érkező Drobnjak pedig 5 méterről a kapu közepébe lőtt.

Amikor már mindenki elkönyvelte a pontosztozkodást, érdekes góllal szerezte meg a győzelmet a hazai csapat. Egy bal oldali szöglet után Sumudica 13 méterről lőtt a kapura, a gólvonalnál egy újvárosi lábról ugyan kipattant a labda, de asszisztense jelzésére Megyebíró játékvezető gólt ítélt. A vendégek - természetesen - hevesen reklamáltak -eredménytelenül.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!