Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Vitatható góllal nyert a Debrecen

2002.08.03. 22:47
A Debrecen már az első percben hátrányba került a Dunaferrel szemben, ám sikerült fordítania Szentes Lázár együttesének. Ám a dunaújvárosiak nem adták fel és nekik is sikerült az egyenlítés. A magyar viszonylatban jónak mondható találkozón aztán egy érdekes gól(?) döntötte el a három pont sorsát.
A hazai szurkolók számára hidegzuhannyal kezdődött a mérkőzés. Rósa szöktette Bükszegit a jobb oldalon, aki pontosan adott középre, az érkező Horváth Péter pedig 5 méterről a kapu közepébe kotorta a labdát. A gól azonban nem fogta meg a hazaiakat, akik sorra vezették támadásaikat-eredménytelenül.

Az első félóra végén aztán Böőr révén sikerült az egyenlítés. Selymes-Sándor Tamás volt a labda útja, és a középpályás beadását Böőr pedig 12 méterről lőtte a kapuba. Bő tíz perccel később pedig már vezetett is a Loki. Ezúttal Sándor indította Selymest, kinek beadását Sumudica 12 méterről fejelt a kapu jobb sarkába.

A 60. percben a sorozatos Dunaferr támadások góllá értek. Bükszegi balról adott középre, az érkező Drobnjak pedig 5 méterről a kapu közepébe lőtt.

Amikor már mindenki elkönyvelte a pontosztozkodást, érdekes góllal szerezte meg a győzelmet a hazai csapat. Egy bal oldali szöglet után Sumudica 13 méterről lőtt a kapura, a gólvonalnál egy újvárosi lábról ugyan kipattant a labda, de asszisztense jelzésére Megyebíró játékvezető gólt ítélt. A vendégek - természetesen - hevesen reklamáltak -eredménytelenül.