Szilárda
-4 °C
3 °C

Siófoki pontmentés az utolsó percben

2002.08.03. 22:22
A hazai pályán játszó Siófok csak Fülöpnek az utolsó percben szerzett találatával tudott pontott menteni a jól játszó Videoton ellen. A vendégek bő negyedóra elteltével vezetéshez jutottak, és a hazaiaknak az utolsó percig kellett várni az egyenlítő találatra.
A vendégek kezdtek agilisabban, és ennek már az első negyedóra végén meglett az eredménye. Dvéri jobb oldali beadását követően Tímár csúsztatta tovább a labdát, amit így Németh kapus nem érhetett el, az érkező Róth pedig a hálóba lőtt. A gól annyira "megviselte a fehérvári szurkolókat, hogy a félidő közepén egymás között összeverekedtek.

A hazaiak első komolyabb lehetőségére a félidő végéig kellett várni, ekkor Szabó jobb oldali beadása után Filipovic fejelt kapura, Végh csak nehezen tudott hárítani. A második negyvenöt perc elején ismét Filipovic és Végh volt a főszereplő, és kettejük csatája ezúttal is a kapus diadalával zárult, azaz maradt a Videoton vezetés.

Két perccel később Terjék került helyzetbe, de Németh bravúrral hárítani tudott. A Siófok mindent megtett az egyenlítésért, ám úgy tűnt ez nem sikerül nekik ezen az estén. Az utolsó percben aztán Usvat baloldali beadására pontosan érkezett Fülöp és az egykori ferencvárosi játékos 5 méterről a hálóba fejelte az egy pontot érő találatot.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!