Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Százszázalékos győriek

2002.08.11. 00:19
Az első félidőben eldönthette volna a találkozót a Dunaferr, de elpuskázott helyzetein túl még 11-esből sem tudta bevenni a győri kaput. A második játékrészben két perc alatt kétgólos hátrányba került a hazai együttes, és bár futott az eredmény után, már csak szépítebi tudott.
7. perc: Horváth P. jobb oldali beadását követően Lengyel került helyzetbe, 7 m-ről lőhetett, de Sebők kapus kiütötte a labdát.

19. perc: 20 m-ről közvetett szabadrúgást végezhetett el a győri együttes, Szanyó egyből a kapu bal oldalába lőtt, de így érvénytelen lett a találat.

31. perc: Jovanovic buktatta Horváth Pétert a 16-oson belül, a sértett 11-esét azonban Sebők kiütötte.

56. perc: Németh N. a dunaújvárosi kaputól 20 m-re erős lövést küldött kapura, a labda megpattant a bevetődő Rósa Dénesen, majd a baloldali kapufán, s végül a hálóban kötött ki (0-1).

59. perc: Peric jobb oldali beadására középen Nicsenko érkezett, és egy védőtől zavarva, estében a bal alsó sarokba lőtt (0-2).

70. perc: Kiss Gy. bal oldali beadását Bükszegi 10 m-ről csúsztatta a bal alsó sarokba (1-2).

Jegyzőkönyv
Dunaferr-Győri ETO 1-2 (0-0)
Dunaújváros, 4000 néző, V: Sápi
gólszerzők: Bükszegi (70.), illetve Németh N. (56.), Nicsenko (59.)
sárga lap: Rósa D. (40.), Sowunmi (69.), illetve Nicsenko (59.)
Dunaferr: Németh V. - Salamon, Éger, Bagoly (Ja:kl 15.), Kiss Gy. - Bükszegi, Lengyel, Zováth, Rósa D. - Horváth P., Drobjnak (Sowunmi a szünetben)
Győri ETO: Sebők - Böjte, Lakos, Baranyai, Peric - Jovanovic (Kartelo 79.), Szanyó, Németh N. - Herczeg (Semenik 86.), Nicsenko, Nagy T. (Baumgartner 64.)