Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Gólokban és kiállításokban is 2-1-es siófoki győzelem Kispesten

2002.08.11. 12:03
Az első félidőben a Kispest játszott mezőnyfölényben, mégis a Balaton-partiak jutottak előnyhöz, mert helyzeteiket könyörtelenül kihasználták.
Szünet után sem változott a játék képe, többnyire a siófoki térfélen volt a labda. Ekkor már veszélyes helyzeteket is kialakítottak a házigazdák, csak a szépítés sikerült. 25. perc: a kispesti kaputól 30 m-re szabadrúgáshoz jutott a Siófok: Erős ívelt az 5-ösön belülre, Kuttor lefejelte a labdát, amelyet az üresen álló Pantic 4 m-ről a hálóba helyezett (0-1).

27. perc: a hazaiak folyamatosan reklamáló edzőjét, Fitos Józsefet a lelátóra száműzte Arany játékvezető.

40. perc: óriási védelmi hiba után Schwarcz vezethette tisztán Tóthra a labdát, a hálóőr kimozdult, de a siófoki középpályás ballal magabiztosan a kapu bal oldalába lőtt (0-2).

44. perc: Kuttor lerántotta Piroskát a büntetőterületen belül, a jogosan megítélt 11-est Sasu magabiztosan értékesítette (1-2).

60. perc: emberhátrányba kerültek a vendégek: Filipovic arcon vágta Laczkót, s a bíró másodszor is felmutatta a siófoki csatárnak a sárga lapot.

86. perc: óriási egyenlítési lehetőséget szalasztott el a hazai csapat: Sasu bal oldali beadása után Torghelle 8 m-ről néhány centiméterrel a keresztléc fölé fejelt.

90. perc: újabb piros lapot kapott a Siófok: lerántásért Schwarczot figyelmeztette másodszor is Arany.

A mérkőzés után Fitos József, a Kispest vezetőedzője belejentette lemondását.

Jegyzőkönyv
Kispest-Honvéd - Siófok 1-2 (1-2)
Bozsik-stadion, 2000 néző, V: Arany
Kispest-Honvéd: Tóth - Téger (Kozarek 63.), Batrinu (Pandur a szünetben), Dulca - Laczkó, Balint, Piroska, Babos (Borgulya 59.), Hercegfalvi - Sasu, Torghelle
Siófok: Németh - Koller, Kuttor, Pantic (Szalai 45.) - Gaál, Schwarcz, Erős, Sipeki (Usvat 63.), Grósz - Filipovic, Fülöp (Kovács 43.)
gólszerzők: Sasu (44.), illetve Pantic (25.), Schwarcz (40.)
kiállítva: Filipovic (60.), Schwarcz (90.)
sárga lap: Sasu (53.), Pandur (77.), Balint (91.), illetve Schwarcz (24., 90.), Filipovic (39., 60.)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?