Piroska
3 °C
3 °C

Siófok-Békéscsaba 4-1

2002.08.17. 23:25
Végig támadta és főlényesen megnyerte a két újonc találkozóját a Siófok. Csank János csapata így négy forduló után közvetlenül az élmezőny mögött áll a tabellán, a Békéscsaba viszont továbbra is pont nélküli.
A meccs elejétől kezdve erősen támadott a Siófok a kifejezetten bátortalanul játszó Békéscsaba ellen, de sokáig képtelenek voltak gólt szerezni a hazai támadók. Aztán a félidő közepén, hat percen belül háromszor is betaláltak a Balaton partiak, igaz rögtön utána szépített a vendégcsapat.

Gaál majd Szabó a csabai védők erős segítségével lőtte a Siófok első és második gólját, a harmadikat pedig kifejezetten látványos Schultz-Szabó-Usvat kombináció után az utóbbi vágta be.

A második félidőben is sokkal jobban játszott a hazai csapat, különösen Kuttor, Usvat, Szabó Csaba és Gaál volt nagy formában. Miután a hatvanharmadik percben Sipeki balról beívelt szögletét a rutinos Kuttor bebólintotta, a mérkőzés végleg eldőlt, nem mintha addig komolyabb kétségek merültek volna fel.

A Siófok meggyőző játékot mutatott és a négy meccsből szerzett hét pontjával a bajnokság egyik meglepetés csapata. A Békéscsabának viszont ilyen játékkal semmi esélye nem lesz a bennmaradásra.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!