Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Siófok-Békéscsaba 4-1

2002.08.17. 23:25
Végig támadta és főlényesen megnyerte a két újonc találkozóját a Siófok. Csank János csapata így négy forduló után közvetlenül az élmezőny mögött áll a tabellán, a Békéscsaba viszont továbbra is pont nélküli.
A meccs elejétől kezdve erősen támadott a Siófok a kifejezetten bátortalanul játszó Békéscsaba ellen, de sokáig képtelenek voltak gólt szerezni a hazai támadók. Aztán a félidő közepén, hat percen belül háromszor is betaláltak a Balaton partiak, igaz rögtön utána szépített a vendégcsapat.

Gaál majd Szabó a csabai védők erős segítségével lőtte a Siófok első és második gólját, a harmadikat pedig kifejezetten látványos Schultz-Szabó-Usvat kombináció után az utóbbi vágta be.

A második félidőben is sokkal jobban játszott a hazai csapat, különösen Kuttor, Usvat, Szabó Csaba és Gaál volt nagy formában. Miután a hatvanharmadik percben Sipeki balról beívelt szögletét a rutinos Kuttor bebólintotta, a mérkőzés végleg eldőlt, nem mintha addig komolyabb kétségek merültek volna fel.

A Siófok meggyőző játékot mutatott és a négy meccsből szerzett hét pontjával a bajnokság egyik meglepetés csapata. A Békéscsabának viszont ilyen játékkal semmi esélye nem lesz a bennmaradásra.