Antal, Antónia
3 °C
9 °C

Továbbra is hibátlan a Fradi

2002.08.18. 21:52
A csütörtöki UEFA Kupa-meccsen is brillírozó Ferencváros ha nem is könnyedén, de magabiztosan verte a Bognár Györggyel még nyeretlen Sopront. A Fradi így továbbra is vezeti a tabellát, és immáron negyedik meccsén sem kapott gólt.
A Győr szombati győzelme után a Ferencváros számára egyértelművé vált, ha vissza akarja szerezni az első helyet, akkor mindenképpen nyernie kell. Ennek megfelelően is kezdtek a zöldek, a Sopron azonban lelkesen és határozottan védekezett, így az első igazán komoly helyzetre az első negyedóra végéig kellett várni. Akkor Kriston cselezgetett a jobb oldalon, az alapvonal közelében, majd középre ívelését a teljesen egyedül maradt Leandro 4 m-ről kapura fejelte, Farkas ritkán látható reflexmozdulattal hárított.

Ezek után is támadásban maradt a hazai csapat, és a 33. percben előnyhöz jutott. Lipcsei átadásával Tököli kilépett a lesre váró védők közül, és tizenkét méterről ballal higgadtan helyezett a jobb sarokba, Farkas tehetetlen volt.

A soproniak a második félidőben megpróbáltak változtatni a játék képén, de komoly lehetőségig nem jutottak. A Fradi biztosan őrizte vezetését, és a második félidőfelénél be is biztosította a vezetését, egyszersmind a győzelmét is.

Az addig is jól játszó Lipcsei adott középre egy szögletet követően, Dragóner megcsúsztatta a labdát, és Gyepes a védőket megelőzve tíz méterről a bal sarokba lőtt. Megérdemelten nyert a Fradi, a Sopron érezhetően hullámvölgyben van.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!