Auguszta
-7 °C
0 °C

Miculescu kiütötte a Honvédot

2002.08.24. 20:38
A Békéscsaba megsemmísitő vereséget mért a Kispestre. Az eredmény még így is a fővárosiakra nézve hízelgő. A román Miculescu egymaga háromszor vette be Horváth Gábor kapuját, ezzel szinte egyedül eldöntve a három pont sorsát.
A román Miculescu három góljával szinte egymaga verte meg a Kispestet. Pásztor József úgy döntött, nem ül le a békéscsabai kispadra, és ez úgy tűnik, jó jelnek bizonyul a viharsarokban. A hazai lila-fehérek remek játékkal verték a Kispestet 4-0 arányban.

A találkozó folyamán a fővárosiaknak nem sok közük volt a mérkőzéshez, a hazaiak szinte végig azt csináltak a pályán amit akartak. Az első gólra így is félórát kelett várni, ekkor egy előre vágott labdára Miculescu rajtolt rá, majd miután levette, kilőtte a jobb felső sarkot. A félidő utolsó előtti percében ismét ő volt eredményes, ezúttal Cseke szögletét fejelte tíz méterről a kapu jobb alsó sarkába.

Fitos József kettőt is cserélt a szünetben, ám hiába. A fordulás után alig telte el bő öt perc, máris újabb gólt szereztek a hazaiak. Egy szabadrúgás variáció után Bánföldi közel húsz méterről bombázott a kapuba.

Hoffman ugrott ki a kispesti védők közül, azonban Pandur lerántotta őt. A vendég védő azonban megúszta egy sárga lappal, ám ez már a második sárgája volt. Ábrahám azonban ezt nem vette észre.

Az eset után nem sokkal Sasu adta ismét tanúbizonyságát, hogy baj van az idegeivel. A labda Feketénél volt, a román légiós azonban Fehérnek ütött oda, így nem volt meglepő, hogy a játékvezető azonnal lezavarta a pályáról.

Miculescut azonban ez a kis malőr nem zavarta meg, a lefújás előtt nem sokkal előbb a kapufát lőtte telibe, majd három perccel később Szeverényi pontos beadását fejelte a kapuba.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!